170 cm vagyok 64 kiló 18 éves lány. Fogynom kéne még?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 18:24
11/18 anonim 

válasza:

Van különbség a vékony és a gebe között. 56 kg az nem gebe, hanem csinos. Ha neked nem tetszenek a vékony lányok, akkor miért kérdezed, hogy fogyjál e?
12/18 A kérdező kommentje:
nem vok dagi egyáltalán
de azért egy deszka se szeretnék lenni.60 kg max de az alatt nem nagyon lenne jó
2010. jan. 30. 19:16
13/18 anonim 

válasza:

Akkor minek kérdezed, ha belőtted, hogy max 60?? :D Akkor legyen 60.
14/18 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok mások véleményére:D meg h más ennyi idősen ennyi centivel hány kg
2010. jan. 30. 19:35
15/18 anonim 

válasza:

Én annyi idősen 3 centivel alacsonyabban voltam 48 kiló. Nem önszántamból, hanem gének :) A 60 kiló még belefér simán.
16/18 anonim 

válasza:

Szia!
Azért kérdezi, mert ezgy egy ilyen oldal, kérdezünk egymástól...és válaszolunk is rá jobbik esetbe:P
Am nem kell fogynod ha úgy érzed hogy vmelyik testrészed nem a legjobb akk tornázz rá de nem kell fogynod, mert így jó és nem avgy kövér pont jó, ne is hízz ne is fogyj:D 17/L
17/18 anonim 

válasza:

Teljesen szükségtelen fogynod, 167 cm/63 voltam és tök normálisan néztem ki.(most 167/59 edzés miatt)
szóval ha felszednél +5 kilót még az sem látszana/ártana. Szal felejsd el a fogyást. Sportolni/edzeni lehet, az sosem árt :):):
16/L
18/18 A kérdező kommentje:
húú köszi mindenki:) akkor max 2-3 kiló a nyár miatt:)
2010. jan. 30. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!