Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az segít, ha egyszerűen csak...

Az segít, ha egyszerűen csak kevesebbet eszik az ember?

Figyelt kérdés
Ezáltal lehetne fogyni? Normálisan ennék ugyanúgy mint eddig is, csak kevesebbet. Segíthet? Végülis belegondolva elég sok van raktáron bennem, szóval nem értem miért hízhat attól az ember ha "éhezteti" magát.

2014. nov. 27. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja és van, aki nem tud ötször enni, mert akkor sokezer kalóriánál járna. Van ilyen.

Nekem már 3 is sok, de én extrém eset lehetek :) Viszont egész nap jóllakott vagyok kevesebb kalóriával is, amióta kevés alkalommal eszem. Akinek a kevés, gyakori evés való, tegye azt, én eléggé kaparnám a falat, ha nem tudnék rendesen étkezni, 1000 kalória elég tipikus nálam egyszerre, illetve 2 órán belül, mert a gyomrom mindig kicsi volt. A gyomorszűkülésben, -tágulásban a magam esetében semmiképpen nem hiszek, szinte teljesen mindegy, maroknyit eszem vagy nagy tálnyit, a kalóriamennyiség és az összetétel sokkal többet számít a jóllakásban.

2014. nov. 27. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy segít. Sőt, a legtöbb fogyókúra egyszerűen csak annyit csinál, hogy olyan alacsony kalóriatartalmú ételeket tartalmaz, amiből nem is nagyon lehet túl sokat enni, mert egyszerűen nem férne el a gyomrodban.

Az összetétel is számít, de inkább az alakformálásnál.

2014. nov. 27. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Figyelj..ha jól olvastam te úgy gondolod,hogy azzal,hogy éhezteted magad,majd lefogysz és csinos leszel. Na most elmondom neked,hogyha éhezteted magad,akkor a szervezeted először az izmokat bontja le és csak utána a zsírt. Nem hangzik tul jól,ugye? Tehát éheztetéssel nem szép alakot fogsz elérni,hanem azt ,hogy egy izomtalan csont és bőr 'valami' leszel. Fogyni egészséges étkezés és mozgás mellett lehet. Nem kell ide diéta,elég ha naponta 4-5x eszel,egészséges ételeket,sok vizet iszol,kevesebb szénhidrát,sok gyümölcs. És természetesen ha emelett még mozogsz (pl. heti 2 cardio és heti 2 erősítés),akkor hidd el,hogy elérheted a kívánt célodat. Sok sikert! :)
2014. dec. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!