Az segít, ha egyszerűen csak kevesebbet eszik az ember?
Ja és van, aki nem tud ötször enni, mert akkor sokezer kalóriánál járna. Van ilyen.
Nekem már 3 is sok, de én extrém eset lehetek :) Viszont egész nap jóllakott vagyok kevesebb kalóriával is, amióta kevés alkalommal eszem. Akinek a kevés, gyakori evés való, tegye azt, én eléggé kaparnám a falat, ha nem tudnék rendesen étkezni, 1000 kalória elég tipikus nálam egyszerre, illetve 2 órán belül, mert a gyomrom mindig kicsi volt. A gyomorszűkülésben, -tágulásban a magam esetében semmiképpen nem hiszek, szinte teljesen mindegy, maroknyit eszem vagy nagy tálnyit, a kalóriamennyiség és az összetétel sokkal többet számít a jóllakásban.
Persze, hogy segít. Sőt, a legtöbb fogyókúra egyszerűen csak annyit csinál, hogy olyan alacsony kalóriatartalmú ételeket tartalmaz, amiből nem is nagyon lehet túl sokat enni, mert egyszerűen nem férne el a gyomrodban.
Az összetétel is számít, de inkább az alakformálásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!