Súlytartásnál mi fér bele?
Súlytartáskor nincs semmiféle limitem :) Mondjuk nekem még fogynom kell, az más. De a párom lefogyott és ő sem foglalkozik sokat a dologgal, ha napi 3 édességet eszik, akkor annyit, csak arra vigyáz, hogy sokszor ne egyen egy nap (egyszerre elég sokat eszik, 3 étkezés kb. 2500 kalória, de 2-ben is összehozza - neki a súlytartáshoz sem kell kevés).
Nem szoktam hízni a több szénhidráttól (pl. amikor napokig 4-5-ször annyit viszek be, mint normálisan :D), a kalóriadeficit sokkal inkább számít. Ami ilyenkor nálam hajlamos eltűnni, ezért is célszerű szénhidrátszegényen (s ennek megfelelően zsírdúsan, elvégre energia kell - nálam a szénhidrátszegénység elég komolyan van véve :D) próbálkoznom a fogyással.
Péksütit és pizzát viszont sosem eszem, az életmódmegváltásnak megvannak az előnyei, nem óriási a váltás a fogyás és a súlytartás között.
Csak mert a kalóriakereteden belül eszel egy kis csokit, elég irreálisnak tűnik számomra, hogy hízz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!