HOgy szántad rá magad a fogyókúrára?
Figyelt kérdés
Úgy értem, a "véglegesre". Fogyóztam már, és működött is, de mindig visszajön. Szeretek enni, és ahhoz nincs türelmem/akaraterőm, hogy megvárjam az első eredményt. Közben bánt a 20 kiló túlsúlyom. De tök gyenge az akaraterőm. Legjobban egészséges életmódot szeretnék - néha azt kívánom, bár be lennék zárva egy életmód táborba...2010. jan. 29. 21:31
11/13 anonim válasza:
Hát, elöszőr nekem se volt hozzá lelki erőm meg ilyesmi!! De nagy elegem lett belölle hogy mindig úgy nézek ki mint aki 5hónapos terhes lenne! nyáron elkeztem túrákra menni azzal a kifogással hogyha mozgom akkor nem vagyok éhes!! Egész nap kinn voltam a szabadban és mikor hazamentem nem voltam éhes!! Igaz nem egészséges ha nem eszünk de akk nekem vészhelyzet volt!! Aztán összeszűkült a gyomrom és onnan keztdve nem tudok sokat enni!! Nem tommenyit fogytam de látszik rajtam hogy fogytam!!:) Fojtatni is fogom mert még szükséges!
12/13 anonim 

válasza:

úgy hogy egyszer már nem jött rám az otthoni nadrágom se. akkor belenéztem a tükörbe, és láttam, hogy bazi vastag lábakon állok. (holott nekem nagyon csinos lábaim szoktak lenni)
persze akkor már hónapok óta utáltam vásárolni járni, mert mindig látnom kellett a hájamat.egyáltalán, öltözködni is utáltam. akkor sok féle fogyókúrát kipróbáltam (csala zsuzsa tea, stb stb) de végül úgy döntöttem, hogy nem eszek ebéd után. 15 klót adtam le így és már nyugodtan hordhatok olyan nadrágot, amilyet csak akarok.
13/13 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt ment le a 15 kg?
2010. jan. 31. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!