Úgy értem, a "véglegesre". Fogyóztam már, és működött is, de mindig visszajön. Szeretek enni, és ahhoz nincs türelmem/akaraterőm, hogy megvárjam az első eredményt. Közben bánt a 20 kiló túlsúlyom. De tök gyenge az akaraterőm. Legjobban egészséges életmódot szeretnék - néha azt kívánom, bár be lennék zárva egy életmód táborba...
Neked először mentális erősítésre, akaraterő fejlesztésre lenne szükséged egy tréner, vagy egy program segítségével.
2010. jan. 29. 21:36
2/13 anonim válasza:
nem baj az hogyha sokat eszel. a lényeg, hogy le kell mozognod! ehetsz sokat, de akkor mozogj is mellette! kezdésnek napi fél órát mozogj (ajánlom a biciklizést, de ha van kedved inkább a futáshoz akkor azt, bár az kicsit fárasztóbb, de mindkettő hatásos). én akkor szántam rá magamat amikor rááltam a mérlegre (addig nem is gondoltam, hogy dagi vok meg, hogy fogyóznom kéne ) és eldöntöttem, na jó ennél több már nem lesz és másnap irány a bicikli (napi egy óra volt nekem, és hát azt nem mondom hogy sokat ettem, hiszem nem volt étvágyam nagyon utána). De ami a legfontosabb, hogy miután mozogsz, ne igyál folyadékot 40 percen belül, mert akkor amit kiizzadtál, visszajuttatod a szervezetedbe!
2010. jan. 29. 21:43
3/13 anonim válasza:
én nem vagyok kövér, sőt, ha van rajtam ruha, mindenki dícsérget, h milyen csinos vagyok. viszont fürdőruhában rendesen látszik h hájas a fenekem :S meguntam, h nyáron mindig kendőt csavarok a derekam köré a strandon, meg h nem merek fehér nadrágot vagy miniszoknyát felvenni... illetve anyukám megjegyzéseit, h jajj, ne vedd már fel ezt a nadrágot, ebben nagy a segged, stb.
1 hónapja csinálom, és ment is már le, de a fenekemről még egy centi sem sajna :( de nyárig még van idő, meglátom mi lesz.
2010. jan. 29. 22:15
4/13 anonim válasza:
65 kg voltam es 157 cm es elhataroztam hogy 50 kg leszek. Minden nap felalltam a merlegre es igy figyeltem hogy mikor es mit kajalok mert tudtam, ha masnap raallok utalni fogom magam egy habos suti miatt ha hizom.
2010. jan. 29. 22:24
5/13 anonim válasza:
Elég nehezen,mert alacsony az önbizalmam és elhanyagoltam magam. Már régóta éreztem h jó lenne lefogyni,jobban öltözködni,magabiztosabbnak,frissebbnek lenni. 2 hete kezdtem el.
2010. jan. 29. 22:31
6/13 anonim válasza:
Úgy hogy dagadt lett a hasam, és baromi drága lett volna kicserélni a szexi ruhatáramat olyanra, ami ápol és eltakar :)
2010. jan. 29. 22:49
7/13 anonim válasza:
Úgy, hogy anyukám megjegyezte, hogy jó nagy fenekem, és a hasam, és inkább bikini helyett egybe fürdőruhát kellene hordanom. Több biztatás nem kellett, már aznap életmódot változtattam, és elkezdtem mozogni.
Mára már eljutottam oda, hogy anyukám azt mondja, hogy sokkal jobban áll a bikini, nincs fenekem, és hasam, és igenis jól teszem attól függetlenül, hogy sokszor megszól, mert most még fiatal vagyok, addig legyek csinos ameddig csak lehet. :)
2010. jan. 30. 08:03
8/13 anonim válasza:
Én úgy hogy odaálltam egy tükör elé, és elhatároztam egy két hónap múlva, ha odaállok a tükör elé akkor nem ezt szeretném látni. És másnaptól elkezdtem. Idáig fogytam 7 kg-t ;)
2010. jan. 30. 08:44
9/13 A kérdező kommentje:
És ti hogy fogtatok hozzá? Mármint milyen módszerrel? Én már nem akarok több 90 napost (bár az kétségtelenül hatékony volt), hanem átállni egészségesebb életmódra.
2010. jan. 30. 09:51
10/13 anonim válasza:
Hogyan szántam rá magam? Hát figyelj, amikor már másfél éve próbálkoztunk párommal összehozni egy bébit, és még mindíg nem akar összejönni kétségbeestem. egészséges vagyok minden téren, csak van egy kis (elég sok) plusz kg rajtam. Mindent megteszek annak érdekében, hogy ennek legalább nagyobb részétől megszabaduljak, és remélem összejön a baba. Kitartás, elszántság, akaraterő kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!