Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy baj hogy edzés után...

Nagy baj hogy edzés után (este) eszek?

Figyelt kérdés

Heti 4x járok konditerembe. Ott futok, bicikli+ erősitek. Fogyni szeretnék 10 kilót. Na de. 17orakor érek haza és egyből eszek. Illetve utána is. Annyira éhes leszek az edzéstől, hogy annyit eszek mint egy ló. Ráadásul édességgel fejezembe

Tudom hogy ez hiba, és nagy baj, de nem tudom megfékezni magam..

Segitség!!!

2014. nov. 20. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:

fogyás 20%-edzés

fogyás 80%-kaja

2014. nov. 20. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Az edzés utáni evés teljesen jó és természetes, azonkívül miért is gond, ha vacsorázik az ember?

Az édesség nem tudom, milyen, de azt sem tudom, hogyan fogysz. Ha Neked belefér, tedd. Én szinte mindennap eszem édességet, igaz, szénhidrátszegényet, a fogyásomba tuti nem kavar bele, más miatt lenne jó elhagyni (pl. mert ez nem kell a testemnek, ne legyek már függő), de valami nagy motiváció azért nincs rá.

Edzés után még gyors szénhidrát is lazán mehet, mert a glikogénraktárakat tölti, de azt nem tudom, hogy ha eszel egy csomót (vagy sem, csak annak tartod), majd még édesség, az vajon túl sok lesz-e.

2014. nov. 20. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!