Táplálkozási piramisnál azt írják, hogy kenyér, tésztafélék 6-10 adag/ nap. Ez azt jelenti, hogy ennyiszer kellene lisztes ételt enni egy nap? Nem sok ez?
De, szerintem egyáltalán nem kell kenyeret enni.
Sokféle biztosan jó táplálkozási piramist el tudok képzelni, szénhidrát alapút éppúgy, mint zsír alapút, de a kenyér egyikben sem szerepel. Ha opcionális is, nyilván nem szükséges az embernek, az arra feltűnően érzékenyeknek pedig mindenki számára egyértelműen károsak. De nem is tudok olyan tápanyagcsoportot, ami nélkül nem lehet élni (bár én zöldség nélkül nem akarnék, de extrém esetben megoldható).
#3: Igen? Sosem tudtam, miért ilyen, számomra nem volt logikus...
Láttátok a South Park fordított piramisát? Az jó rész, jópár héttel ezelőttről.
Úgyhogy a partyn pálcikára tűzött vajat szolgáltak fel :D A gluténtől pedig lerobbant a delikvensek pénisze. Mit is várhatunk mást a South Parktól :D
De sok.
Ez kérem a "kőbe vésett" 30 éve érvényben lévő táplálkozási ajánlás, és az eredménye meg is látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!