Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 4-5 almát eszek. Lehet...

Napi 4-5 almát eszek. Lehet emiatt van székrekedésem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 18:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az emésztés nem csak a gyomorban történik, az csak elölni az esetleg még élő táplálékot, trutymót jól elkeveri, aztán megy a vékonybélbe, ahol szintén emészti a táplálékot a szervezet.

Hogy alvásközben nem emésztenénk?! Ez hülyeség, ha van benne valami, akkor emésztődik is, sőt, mikor alszunk és nyugi van, a test jobban is emészt, szieszta többek között ezért is jó. Az intenzív mozgás lassítja az emésztést, mivel kevesebb vér kerül a belső szervekhez.

2014. nov. 18. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:

"sőt az egész világon a NORMÁLIS ember nem eszik este 6 után"

kifelejtetted a "nem" szócskát, mármint a nem normális ember.

de te biztosan tudod, hogy az egész világon mindenki 10-kor lefekszik. jó neked.

én biztos valami anomália vagyok, fél év alatt 20 kilót fogytam úgy, hogy hol nyolckor, hol tízkor, de előfordult, hogy éjfélkor ettem és az utolsó kajálás után 2 órával (de esetenként akár azonnal) már aludtam.

egyszerűen figyelni kell a szervezetedre, hogy mi kell neki és mikor, ennyi.

2014. nov. 20. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!