Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eszek mindennap gyümölcsöt,...

Eszek mindennap gyümölcsöt, mégis székrekedésem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Tejtermékek? Sok kefír, joghurt? Gyümölcsök közül talán a szilva.
2009. aug. 23. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha már sehogy sem sikerül, próbáld meg a Levolacot, gyógyszertárban lehet venni,nem hashajtó, hanem fellazítja a székletet és így helyre is teszi.
2009. aug. 23. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Itt sok javaslatot olvashatsz. Kinek ez válik be, kinek az. Remélem Te is megtalálod a nekedvalót.

2009. aug. 23. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:

40 hetes vagyok,és pár napja nekem sem sikerül nagyvécéznem,pedig eddig nem volt ilyen gondom.most megpróbálom az olajivást,hátha az segít.mert azt már máskor is hallottam hogy hatásos lehet.

majd megírom az eredményt.

2009. aug. 23. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hmm, itt a válaszok között (link), valaki írta, a magnézium pezsgőtabit. Ha jobban belegondolok glicerin kúpot azóta nem használok, mióta napi egyet megiszom.
2009. aug. 23. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
a 40 hetes vagyok.hát az olaj valószínű hatásos,mert miután ide irtam megittam fél decit és az elöbb sikerélményem volt :) meg megettem fél órája 1 nagy tányér tejeslevest is még pluszba.hogy most melyik hatott,vagy hogy együttesen értek eredményt nálam,azt nem tudom,de a lényeg hogy lehet benn valami,mármint az olajos dologban biztos,mert a leves nem hathatott ilyen gyorsan.
2009. aug. 23. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én mindig szorulásos voltam,de a terhesség alatt extrán.Gutalaxot szedhetsz,és nekem meg is lepett az aszaltszilva nagyon bejött!Este 4 szem-reggelre hatás!

Használhatsz még glicerines kúpot is.

7 hós kislány anyukája

2009. aug. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!