Eszek mindennap gyümölcsöt, mégis székrekedésem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 10:01
1/7 anonim válasza:
Tejtermékek? Sok kefír, joghurt? Gyümölcsök közül talán a szilva.
2/7 anonim válasza:
Ha már sehogy sem sikerül, próbáld meg a Levolacot, gyógyszertárban lehet venni,nem hashajtó, hanem fellazítja a székletet és így helyre is teszi.
3/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt sok javaslatot olvashatsz. Kinek ez válik be, kinek az. Remélem Te is megtalálod a nekedvalót.
4/7 anonim válasza:
40 hetes vagyok,és pár napja nekem sem sikerül nagyvécéznem,pedig eddig nem volt ilyen gondom.most megpróbálom az olajivást,hátha az segít.mert azt már máskor is hallottam hogy hatásos lehet.
majd megírom az eredményt.
5/7 anonim válasza:
Hmm, itt a válaszok között (link), valaki írta, a magnézium pezsgőtabit. Ha jobban belegondolok glicerin kúpot azóta nem használok, mióta napi egyet megiszom.
6/7 anonim válasza:
a 40 hetes vagyok.hát az olaj valószínű hatásos,mert miután ide irtam megittam fél decit és az elöbb sikerélményem volt :) meg megettem fél órája 1 nagy tányér tejeslevest is még pluszba.hogy most melyik hatott,vagy hogy együttesen értek eredményt nálam,azt nem tudom,de a lényeg hogy lehet benn valami,mármint az olajos dologban biztos,mert a leves nem hathatott ilyen gyorsan.
7/7 anonim válasza:
Szia!Én mindig szorulásos voltam,de a terhesség alatt extrán.Gutalaxot szedhetsz,és nekem meg is lepett az aszaltszilva nagyon bejött!Este 4 szem-reggelre hatás!
Használhatsz még glicerines kúpot is.
7 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!