Nagyon éhes vagyok, pedig mindent úgy csináltam, hogy ez ne törhessen rám? Mit tegyek, így nagyon nehéz!

Ha esetleg elkövetted azt a hibát, hogy a fogyás miatt cukor helyett mesterséges édesítőszert használsz (aszpartam, szacharin és társai), akkor attól is növekszik az éhségérzet, mint a kutatások nemrég bebizonyították. Úgyhogy, ezeket messziről kerüld el. Édesítsd a kávédat, teádat inkább egy kevés mézzel vagy barna nádcukorral, esetleg gyümölcscukorral, de ha bírod a kis mellék-ízt, akkor a Steviát ajánlom édesítőszerként, ugyanis ez egyáltalán nem hízlal.
A dióbél, mandulabél, és más magvak rágcsálása szerintem is jó ötlet.
Oké, nem fogok olyan édesítőket használni! Köszönöm a tippet!
Én is egy hete csinálom, csak aztért nem értem miért vagyok ilyen éhes, mert ha kiszámolom, azért egy olyan 1500 kalória körül fogyasztok, és nem "szemétből" ami gyorsan kiürül. Biztos hozzá kell szoknom, hogy nincs nasi, meg sültkrumpli, meg csipsz stb :) És te?

Szia!
ismerős az érzés, én ilyenkor nyers répát vagy csemege ubit vegyes vágott savanyúságot eszem.
Én,ha nagyon nassolós kedvemben vagyok, akkor teljes kiőrlésű kekszet szoktam enni, ez finom is, és laktató is, és nem okoz vércukorszint-ingadozást, mint a legtöbb nasi. Máskor meg dióbelet vagy natúr mogyoróbelet összevegyítek egy kis mazsolával, ezt nassolom, és ez is nagyon fincsi, és értékes tápanyagok vannak benne.
Ezektől úgy tapasztaltam, hogy nem hízom.

Ha a répa nem vált be, akkor nem egy az ízlésünk, de azért ajánlom még neked a legújabb felfedezettemet, a feketeretket. Kicsit erős, szagos, de nagyon friss leheletet biztosít, fertőtleníti a torkot és az egész emésztőszervrendszert (méregtelenít), segíti a máj és az epe működését (ez is segíti a méregtelenítést és sokkal szebb lesz a bőröd), ráadásul állítólag jó a puffadás ellen és ami nekem a legjobban tetszik, hogy étvágycsökkentő. Reggelire ettem egy felet, most ebédre meg akartam enni a másik felét meg valami ebéd után akartam nézni, de még ezzel a fél feketeretekkel sem boldogulok.
Ez egy csodaszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!