Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon éhes vagyok, pedig...

Nagyon éhes vagyok, pedig mindent úgy csináltam, hogy ez ne törhessen rám? Mit tegyek, így nagyon nehéz!

Figyelt kérdés
Áttértem a sokszor kevesebbre. 3 óránként eszem kis adagot, de evés után egy órával már éhes vagyok, két óra múlva meg már koncertet ad a gyomrom. Pedig durumtésztát eszek, teljes kiörlésüt, és tényleg 3 óránként eszem. Van hogy csak egy almát, van hogy 2-3 hamlettet, vagy zabfalatokat, vislit, tojást stb. Ebből kevésben van szénhidrát, azt értem, de ma például a tészta után egy órával már olyan éhes voltam, pedig nem ettem keveset, csak kevesebbet mint szoktam. Így nehéz kibírni ezt a "diétát", de kitartó vagyok, csak tényleg nehéz. Mit tegyek?
2010. jan. 28. 21:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hello! én is ezt csinálom egy hete. lassan alakul a dolog, már nem vagyok farkaséhes...:D mióta csinálod? mennyi kcal?
2010. jan. 28. 22:15
 12/21 anonim ***** válasza:
a kedvencem: nyers répa és alma reszelve, pár csepp citromleve :)
2010. jan. 28. 22:50
 13/21 anonim válasza:

Ha esetleg elkövetted azt a hibát, hogy a fogyás miatt cukor helyett mesterséges édesítőszert használsz (aszpartam, szacharin és társai), akkor attól is növekszik az éhségérzet, mint a kutatások nemrég bebizonyították. Úgyhogy, ezeket messziről kerüld el. Édesítsd a kávédat, teádat inkább egy kevés mézzel vagy barna nádcukorral, esetleg gyümölcscukorral, de ha bírod a kis mellék-ízt, akkor a Steviát ajánlom édesítőszerként, ugyanis ez egyáltalán nem hízlal.

A dióbél, mandulabél, és más magvak rágcsálása szerintem is jó ötlet.

2010. jan. 28. 22:52
 14/21 A kérdező kommentje:

Oké, nem fogok olyan édesítőket használni! Köszönöm a tippet!

Én is egy hete csinálom, csak aztért nem értem miért vagyok ilyen éhes, mert ha kiszámolom, azért egy olyan 1500 kalória körül fogyasztok, és nem "szemétből" ami gyorsan kiürül. Biztos hozzá kell szoknom, hogy nincs nasi, meg sültkrumpli, meg csipsz stb :) És te?

2010. jan. 29. 08:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nyersen!
2010. jan. 29. 10:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Pont most próbálkoztam be a nyers répával és valahogy nem az igaz, első harapás még oké, de elkezdem rágni és nem... nem szeretem, így nem is vagyok hozzászokva az ízéhez. Akkor inkább nem eszem semmi :)
2010. jan. 29. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

ismerős az érzés, én ilyenkor nyers répát vagy csemege ubit vegyes vágott savanyúságot eszem.

2010. jan. 30. 23:53
 18/21 anonim válasza:

Én,ha nagyon nassolós kedvemben vagyok, akkor teljes kiőrlésű kekszet szoktam enni, ez finom is, és laktató is, és nem okoz vércukorszint-ingadozást, mint a legtöbb nasi. Máskor meg dióbelet vagy natúr mogyoróbelet összevegyítek egy kis mazsolával, ezt nassolom, és ez is nagyon fincsi, és értékes tápanyagok vannak benne.

Ezektől úgy tapasztaltam, hogy nem hízom.

2010. febr. 5. 11:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha a répa nem vált be, akkor nem egy az ízlésünk, de azért ajánlom még neked a legújabb felfedezettemet, a feketeretket. Kicsit erős, szagos, de nagyon friss leheletet biztosít, fertőtleníti a torkot és az egész emésztőszervrendszert (méregtelenít), segíti a máj és az epe működését (ez is segíti a méregtelenítést és sokkal szebb lesz a bőröd), ráadásul állítólag jó a puffadás ellen és ami nekem a legjobban tetszik, hogy étvágycsökkentő. Reggelire ettem egy felet, most ebédre meg akartam enni a másik felét meg valami ebéd után akartam nézni, de még ezzel a fél feketeretekkel sem boldogulok.

Ez egy csodaszer!

2010. febr. 5. 12:12
 20/21 A kérdező kommentje:
Na majd akkor megpróbálom rászánni magam, és kipróbálom. :) Köszi!
2010. febr. 5. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!