Ha fogyózol, min változtatsz?

Nem eszem lisztes dolgokat, finomított cukrot csak mimimálisan (pl. néha egy-egy túró rudi, müzliszelet, danone joghurt lecsúszik), és zsíros dolgokat.
Amiket eszem: gépsonka, nyers zöldségek (káposzta, paradicsom, hagymafélék,stb.), teljes kiőrlésű (és cukrozatlan!) búzapehely reggelire néha, tejtermékek, tojás, túró, mozzarella, feta, zabkorpa, gyümölcsök, sovány húsok.
Egyáltalán nem éhezem, plusz naponta tornázom 30-40 percet attól függően, hogy épp melyik dvd-hez van hangulatom.

Én kcal számolgatok.
Amit nem eszem: semmilyen olajban készült ételt, mindent grillezek, sütőben sütök inkább. És ha nagyon muszáj akkor olaj helyett margarint használok (25%-os növényi bizz-basz, tudom, hogy nem egészséges annyira, de már megcsömörlöttem az olajtól/olívától)
Kenyeret csak reggelire eszem az is teljes kiőrlésű és rá light feta sajtot kenek + csirkemell sonka. Én valahogy nem nagyon szerettem a zöldségeket, de bevezettem, hogy szinte minden étkezésnél eszem. reggelihez: hagyma, paradicsom, paprika, uborkából valami.
ebédhez köret néha kevés kukorica, vagy répa+hagyma ilyesmi és hetente 1x krumpli (max 20 dkg) rizs abból 7 dkg.
Csirkemell filét illetve combfilét eszem, meg egy csomó halat. És hetente 2x tartok olyan napot, amikor nem eszem húst. De ez csak azért van, mert jót tesz a lelkemnek :D, különösebben oka nincs.
Vacsora: natúr joghurtba reszelek almát valami isteni finom lesz és még édesíteni sem kell, néha kakaóport is teszek hozzá. Valamikor abonettet eszem.Mindig más.
Hát én nagyjából ennyin változtattam.

Én jelenleg " szabadságon " vagyok
Az utóbbi időben elhanyagoltam az evést, de a kérdésre válaszolva : előszőr is a minőség a legfontosabb ! A mennyiség is, mivel a legtöbb ember kevesebbel is beérne, mint amennyit eszik. A minőség mégis fontosabb, mivel ha már ténleg depis állapotba kerültél inkább falj fel egy tál párolt zöldséget, mint 1 doboz csokit :-D
Jah, egyébként TELJESEN mást eszek amikor diétázom, talán azért mert amikor kirúgok a hámból akkor aztán nagyon kirúgok ?? Hmm, nem tudom , lehet, sok sikert a fogyóval !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!