Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16/L Szerintetek? Bővebben lent.

16/L Szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, 169 centimhez 71 kiló. :S Szeretnék 10 vagy több kilót leadni, egy 58-cal mondjuk ki lennék békülve :) Nagyon régóta próbálkozom de folyton belebukok.Az a baj hogy nem birom megállni a kajálást,olyan vagyok mint az apám,kényszeres evő,ő mostmár 130 kiló és nem akarom énis ugy végezni :S Mondjuk nem vagyok lusta sportolni,mert heti 3x aerobicozom meg a heti 2óra tesi,és ha aztvesszük heti kb 15 km-t gyaloglok (loholokxD) sulibajárás miatt.Most viszont elegem lett már egy megjegyzés miatt és márcsak azértis 58 kiló kell hogy legyek március elejére-közepére.Mondjuk 5-6 hét alatt. Utálok igy minden nap suliba menni,meg nem érzem jól magam sehol sem...:/ szóval van egy diéta amit alapul vennék,a neve "amerikai narancsos diéta" amibe szeretnék belevágni.Azzal a váloztatással hogy a sulis napokon a reggelim egy szendvics lenne szalámival és sajttal,meg pl paprikával,de más eltérés nagyon semmit.

Ilyen egy átlag nap:

reggeli: 1 db narancs, 2 db kétszersült, 1 csésze tea

ebéd: 1 kétszersült 1 tojás, 1 dl tejföl

vacsora: 2 szelet gépsonka, 1 db kétszersült, 1 dl tejföl

persze nem minden nap ugyanez,van mikor valamit felválltanék almával,esetleg ha unom ennék puffasztott rizst vagy yoghurtot,salátát,kivit...csak alapnak használnám.

szerintetek sikerülhet ez alatt a kb másfél hónap alatt leadnom 10-13 kilót? és aki kipróbálta ezt a diétát mik a tapasztalatai?

Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad :)

2010. jan. 27. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ez mind szép és jó, de amint abbahagyod a diétát, a duplája fog visszajönni...

nem a fogyás a nagy kunszt, hanem h meg tudod-e tartani! szerintem sokkal jobban cikiznének h ha lefogynál, aztán 2 hónap múlva még ducibb lennél, mint a kiindulás. nézz körül egy kicsit itt az oldalon, keress olyanokat, ahol az egészséges táplálkozással kezdődik egy hozzászólás.

ha nem is márciusra, de a fürdőruhaszezonra el fogod érni az 58 kilót, és meg is tartod!

2010. jan. 27. 22:48
 2/8 anonim válasza:
39%
Szarj többet mint amennyit eszel.
2010. jan. 27. 23:07
 3/8 anonim válasza:
83%
23.07-nek: Milyen egy büdös paraszt vagy te!
2010. jan. 27. 23:33
 4/8 anonim válasza:
57%
Most mondd, hogy nincs igazam. Őszintén. Itt konkrétan a paradicsomleves/vízhajtós kúrákra gondoltam, csak kicsit degenerált módon fogalmaztam meg. De működnek.
2010. jan. 27. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem lesz jó. Ha ez a kiindulás, akkor maradjunk abba reggeli otthon, amit akarsz, tízórai a szalámis szendvics, ebéd, ami van otthon, csak kicsit kevesebb mint az eddigi adagod, uzsonna valami gyümölcs és a vacsi maradhat. Az uzsit ha akarod fel is cserélheted a vacsival. Na ez így már jobb. A sport is megvan, ha rendesen csinálod az aerobikot, de csak megjegyzem az a heti 15km, az csak 3km naponta, az is 2 részletbe, vagyis nem túl sok. De ha kitartó vagy, így már meglesz a siker.
2010. jan. 28. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem jó! tejfölt ne,gépsonka ne!!!

egyél többször,hogy az anyagcseréd gyorsuljon,sportolni kellene,kocogni vagy bicikli..

fehérjedús étrend kellene,csirke,pulyka,hal,kenyeret a cukrot(tea) ezeket kerüld.

vacsorára sovány túrót javasolnék.

testépítő vagyok,hidd el ez bevállna

2010. jan. 28. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

amíg yoghurtot és a szendvicset nem adod fel,addig nagy eredmény nem fog jönni.és nem tudom miért akar mindenki 1 hónap alatt átformálódni.talán egy hónap alatt jött fel a zsír?

a testzsírszázalék a lényeg,nem a kilók,és ugyanannyi idő alatt fog lemenni,mint ameddig feljött.

akaraterő és életmódváltás,és ha igazán akarod,te leszel a legszebb nyáron a strandon:)

2010. jan. 28. 09:51
 8/8 anonim válasza:

23:07

szarráröhögtem magamxd

amugy járj futni és ne egyél csokit csak egészségesen finom dolgkat.

2010. ápr. 1. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!