Hogyan fogyjak így? Lehetetlen?
Nos, a legnagyobb hibám, hogy szeretek enni. Főtt ételeket, gyrost, ilyeneket. Csokit ritkán. Vizet iszom, de ez ugye a zabálás mellett nem ér semmit az ég világon. Ilyet mint én nem láttatok! 2 gyrost ettem meg, egy óra múlva megint zabáltam. Voltam sovány, akkor is zabáltam, ezért vagyok most disznó. Nem tudok leállni!!!!!!!!!!! Mit csináljak? A mozgás szart se ér a zabálásom mellett.
Imádok enni:( 99 kiló vagyok 14 évesen, éés lááány
14 éves vagy, remélhetőleg tudsz olvasni és értelmezni is a zabálás mellett. Nem írnék sokat: olvass utána hogyan reagál a vércukorszint a magas glikémiás indexű kajára és annak mi a következménye.
Tessék megtanulni, hogy a testednek mire van szüksége: mikro- és makrotápanyagok.
14 évesen közel 100 kiló vagy? Most állj le a hízással, mert később sokkal rosszabb lesz.
Azért zabálsz, mert
- unatkozol
- ez okoz neked örömet.
Ezeken is gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!