Hogy fogyjak le? 70kg.
2 eve nyaron 70kilorol lefogytam mar 50re fel ev alatt de most nem akar sikerulni...
Allandoan ehetnekem van.
165cm 68kg vagyok
Es azert hiztam vissza mert zabaltam
Nem azert mert koplaltam :)
Tenyleg rengeteget ettem ebben a fel evben
Januarban megcsak 57 korul voltam
Olyan diétát találj ki magadnak, amit hosszú távon is be tudsz tartani. Egyél nyugodtan olyasmit, amit szeretsz, de mértékkel!
Én hasonló alkattal ezt csinálom:
- délelőtt csak folyadék (tudom, sokak szerint ez butaság, de sosem reggeliztem, ez számomra könnyű:))
- ebédre valami olyasmi, amit szeretek, de kis adag (lehetőleg hússal)
- vacsora, illetve a főétkezések között: sajt, alma, valami sovány felvágott, saláta
- ha megkívánok némi édességet, lelkifurdalás nélkül megeszem, de egy tábla csokival elvagyok 2 hétig is...
+ heti 2-3 alkalommal kb. 30 perc torna itthon (erre veszem rá magam a legnehezebben:( )
Teljesen igaza van az első válaszolónak.
Mivel eleve tudod, hogy a sok kajálásoddal híztál vissza, ezért mérsékeld ezt a tevékenységedet!
Mozogj rendszeresen, mivel mozgás nélkül nem fog menni.
Egyél kevesebb szénhidrátot este, mellőzd az édességeket, az egészségtelen kajákat.
A neten van fent egy csomó tornavideó, tornagyakorlat, amivel együtt tudsz tornázni otthon.
Ha esetleg panelban laksz, akkor lépcsőzz. :)
Sok sikert! :)
#4: Dehogyis :) S nem mindenkinek való a reggeli.
Nos, kérdező, Neked életmódot kéne váltanod. Múltkor lefogytál, de mit értél vele? Nem tudtad megtartani a súlyod. Nagyon gyorsan hízol. A jelenlegi életmódod nem megfelelő. Ha nem laksz jól kevesebbel, változtass az összetételen (a szénhidrát, főleg a gyors, nem annyira laktató), s persze mozogj is.
Kedves 6-os: Hallottál-e erről:
Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus?
És nagy tévedésben vagy azzal, hogy a reggeli az nem mindenkinek való.
Még akkor is illik egy-két falatot enni, ha mondjuk hajnalban mész dolgozni, mivel muszáj, hogy legyen valami a gyomrodban, mert különben leesik a vércukrod és összeesel.
És az, amit meg te csinálsz, az a lehető legegészségtelenebb, hogy DÉLELŐTT CSAK FOLYADÉK!!!
Még jó, hogy nem esel össze napközben!
Ezt Kedves Kérdező felejtsd el! Egyél normálisan, tartsd be a minimum 3-szori étkezést, mivel ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezeted normálisan működjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!