Hogyan fogyjak le 2 hét alatt 7-8 kg-t? (lentit is legyszi)
Sziasztok! 12,5 éves vagyok 160 cm és 56kg. Én soknak tartom. Eloszlik a súly de soknak tartom.
Segítsetek! :(
Nem kell fogynod főleg nem 8Kg-ot.
Sportolj, élj egészséges, úgyis most fejlődsz, nem kell sanyargatni magadt, főleg nem értelmetlenül.
Egyrészt ez a súly ideális.
Ha soknak tartod is.
Másrészt miért pont 2 hét alatt? Tudod, hogy ennyi idő alatt nem is lehet, és nem is ajánlott ennyit fogyni?
(Vagyis lehet... ha az ember dupla annyi súlyú, mint te, akkor talán... de 56kg-ból nem...)
1. Ennyit sehogy sem lehet lefogyni 2 hét alatt. Kb. 3 hónap.
2. Nem is kell ennyit fogynod, sőt talán semennyit sem.
3. Főleg nem ilyen fiatalon, amikor fejlődik a szervezeted, tested.
Rendben köszönöm!
Csak azért 2 hét mert szeretnéz minél hamarabb....meg mert tetszik valaki:(
Figyu.. simán lelehet adni 2hét alatt 8kg.. még 3hónap kell hozzá.. hahaha :D
hallod sétálj napi 15km-ert picit gyorsabb tempóban.. vigyél magaddal vizet.. zenét..
reggel egyél meg este.. de csak reggel ehetsz többet.. este csak valami könyűt és kevesebbet.. és sok folyadékot igyál!!
ennyi a recept ;)
majd meglátod hogy sikerűl.. ha megcsinálod..
ha nem akkor diétázhatsz meg ijesmi.. és majd 1xer lefogysz :D de én biztos nem élnék csak zőldségeken.. meg hasonló dolgokon.. meg hogy ne egyél 1jó meggyes Rétest!? az ijen finomságokrol nem szabad lemondani.. csak tartsd fitten magad :)
ügyes légy :)
Basszus, 12 évesen nem ezzel kéne törődnöd!
Ne a divatlapok mű-modelljeihez hasonlítsd magad!
Gyerek vagy még, ráérsz a pasizással később.
Az viszont egészségtelen és veszélyes, ha 2 hét alatt akarsz ennyit fogyni. Ehhez 2 hónap kell.
Oké köszi mindenkinek:)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!