Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon vastag a vádlim?

Nagyon vastag a vádlim?

Figyelt kérdés
[link]

2014. nov. 9. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Te annak látod?
2014. nov. 9. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,és gyűlölöm.
2014. nov. 9. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csinos lábaid vannak. Sokan örülnének az ilyen formáknak!
2014. nov. 9. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
2014. nov. 9. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegesíts! Mit nem adnék a sz*r, vékony vádlijaim helyett ilyenekért! Áh, csak bosszantasz itt!
2014. nov. 9. 20:34
 6/9 anonim válasza:
Eddzél és formáld meg akkor ha nem tetszik, szerintem erre nagyon más választ te sem várhatsz, h te nem értesz egyet valamivel, de sokan azt mondják, hogy pedig az úgy van akkor egy idő után elhiszed? Vagy minek teszel fel ilyen kérdéseket?... magadnak felelj meg ne másnak!
2014. nov. 9. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. ilyen v még picit vastagabb. Én sem szeretem annyira, de eddig mindenki megdicsérte. úgyh lehet h mégis jó. 16/L
2014. nov. 10. 07:42
 8/9 anonim válasza:
Nokent mondom, hogy gyonyoru szep formas a vadlid, aki nem ezt mondja, biztos csak irigykedik! :)
2014. nov. 15. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehetne egy kicsit vékonyabb is, de nem vészes. Én férfi vagyok és igen nagy vádlival rendelkezem, mégis mikor itt megkérdeztem, hogy mit gondolnak róla, kaptam a semmi probléma vele, 100%-ra értékelt válaszokat, ami egyszerűen hazugság. Kilóméterekről ordít, akkora a vádlim. Gondolkodom rajta, hogy ismét felteszem a kérdést, mellékelve egy, milyen lenne az ideális képet.
2014. nov. 15. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!