Napi hány gramm fehérjét kell enni?
Figyelt kérdés
110 kg vagyok, heti 4x1,5 órát edzek, fogyás a cél2014. nov. 7. 20:04
1/7 anonim válasza:
200 gramm körül legyen meg, de attól függ, milyen magas vagy (értsd: mekkora a felesleged). Ha nem végzel súlyzós edzést, lehet kicsit kevesebb is.
2/7 A kérdező kommentje:
200 gramm? Most ez csak vicc, ugye? 100 grammot sem tudok megenni.
2014. nov. 7. 20:23
3/7 anonim válasza:
Lehet kevesebb is, de annál több izmot vesztesz. Szoktam emberek 1g*ttkg fehérjével is szálkásításani, de a tónúst és a formát az izmok adják, annak meg kell a tápanyag.
4/7 A kérdező kommentje:
És mégis hogy néz ki egy ilyen étrend??
Én átlagos étrendem:
tk kifli házi sajtkremmel (20 g fehérje)
alma
ebéd átlagosan 20-25 g fehérjét tartalmaz
alma
ebédbol kisebb adag, 15-20 g fehérje
2014. nov. 7. 20:27
5/7 A kérdező kommentje:
Taplalekkiegeszitokre nem vagyok hajlando kolteni, havi 4-5 ezer feherjere nekem nagyon sok.
2014. nov. 7. 20:28
6/7 anonim válasza:
Nem kell 200, igazából a 2 gramm (ami azért már elég magas érték) zsírmentes testsúlykilogrammra vonatkozik...
Én annyit viszek be, amennyit kényelmesen tudok s amit az étrendemhez tartozó kalkulátor kiad és ésszerűnek is tartom: 60-90 grammot. Valahol 50 kiló alatt van a zsírmentes testsúlyom, az edzéshez tartozó 90 gramm már elég jó érték, közelíti a 2 grammot zsírmentes testsúlykilogrammonként... S az én jelen étrendemben vigyázni kell, hogy ne legyen túl sok a fehérje.
Ennyi fehérjével fogytam annak idején (igaz, lassan) s nem úgy néz ki, hogy izomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!