Nasizás, kívánosság ellen mit tettek meg fogyókúra alatt?
Elég hamar megkívánok dolgokat, nasizni csak úgy csokit enni is..
Egyszerűen, ha eszembe jut a csoki, azt akarok enni.. :/ S addíg az van a fejemben, amíg nem eszek.
Más, aki hasonló helyzetben volt, mit csinált?
Nekem elég egyszerű, mert ha csokit kívánok enni, akkor valami kakaósat eszem, szénhidrátszegényen. Ha van benne édesítő, akkor az nem a legideálisabb helyzet, de legalább rajta kívül csupa teljesen normális dolgot eszem.
De elég szénhidrátszegény és zsírdús étrend mellett eléggé kicsire megy össze az édességvágyam (de így is marad azért rendesen). Jóllakni sem árt, különben az ember agya elég hamar eljut az édességig vagy bármilyen más ételig s az elég durva, ha az ember nem tud másra gondolni.
Sosem fogytam gyorsan, néha pedig sehogy, de az aszkétaságot nem nekem találták ki, az biztos.
Kedves 5-ös, örülök, ha te tökéletes vagy.. :D
Nekem csak ennyi gyengém van.. :)
Mellette nem kávézok soha, max 2-3 havonta egy tejből készült kapucsinó, nem cigizek, mert utálom, alkohol 2-3 havonta egy sörben kimerül, az is ízesített.. :D Energiaitalt utálom..
Szóval azért az egészséges életmódra igyekszem kitérni, naponta többször keveset, de becsúszik a csoki, mivel imádom.. :D
Ehhez kértem tippeket,h más mivel helyettesíti,h mondott le róla stb.. :D
Gondolom az leesett neked,h a te válaszod nem volt hasznos.. ;)
Szép Napot, pusszancs 23 N
Ja, kóla, cukros üditő kimaradt,hogy nem bírom meginni.. :)
Illetve ügyelek a só bevitelemre (ásványvízek nátrium tartalma is figyelve van stb..) Szóval nincsenek eü problémáim, s nem is lesznek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!