Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nasizás, kívánosság ellen mit...

Nasizás, kívánosság ellen mit tettek meg fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Elég hamar megkívánok dolgokat, nasizni csak úgy csokit enni is..

Egyszerűen, ha eszembe jut a csoki, azt akarok enni.. :/ S addíg az van a fejemben, amíg nem eszek.

Más, aki hasonló helyzetben volt, mit csinált?

2014. nov. 5. 21:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
47%
En úgy vagyok ezzel hogy megtaláltam a sportom (kangoo) heti 2x járok, fogytam vele 5 kilót (többet nem is lehetne mar belőlem) es az étkezés csak mellékes! Vacsit ne egyel! Reggelire bármit ehetsz az ebédet meg ne vidd túlzásba! Sok sikert! Ja es inkább sokszor egyel keveset!
2014. nov. 5. 22:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Én elfogadtam, hogy ilyen vagyok, viszont már csak max. 2 kocka csokit eszem egy nap... Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok így, hogy nem tagadom meg magamtól teljesen a csokit, így kitartóbb vagyok a fogyókúra terén.
2014. nov. 5. 22:36
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem elég egyszerű, mert ha csokit kívánok enni, akkor valami kakaósat eszem, szénhidrátszegényen. Ha van benne édesítő, akkor az nem a legideálisabb helyzet, de legalább rajta kívül csupa teljesen normális dolgot eszem.

De elég szénhidrátszegény és zsírdús étrend mellett eléggé kicsire megy össze az édességvágyam (de így is marad azért rendesen). Jóllakni sem árt, különben az ember agya elég hamar eljut az édességig vagy bármilyen más ételig s az elég durva, ha az ember nem tud másra gondolni.

Sosem fogytam gyorsan, néha pedig sehogy, de az aszkétaságot nem nekem találták ki, az biztos.

2014. nov. 5. 22:39
 4/15 anonim válasza:
23%
Ha kívánod edd!!!! kit érdekel a diéta.... fogadd el magad
2014. nov. 6. 00:34
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Ja. Fogadd el magad, legyél cukorbeteg, és rohadj el 20 éves korodra. Ha nem tudsz ellenallni a szar edessegeknek, akkor egy luzer vagy. Örökre dagadek maradsz. Ennyi.
2014. nov. 6. 01:09
 6/15 anonim válasza:
5-ös! Hogy lehetsz ekkora szemet?:(
2014. nov. 6. 05:19
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Úgy érted őszinte?
2014. nov. 6. 05:40
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös, örülök, ha te tökéletes vagy.. :D

Nekem csak ennyi gyengém van.. :)

Mellette nem kávézok soha, max 2-3 havonta egy tejből készült kapucsinó, nem cigizek, mert utálom, alkohol 2-3 havonta egy sörben kimerül, az is ízesített.. :D Energiaitalt utálom..

Szóval azért az egészséges életmódra igyekszem kitérni, naponta többször keveset, de becsúszik a csoki, mivel imádom.. :D

Ehhez kértem tippeket,h más mivel helyettesíti,h mondott le róla stb.. :D

Gondolom az leesett neked,h a te válaszod nem volt hasznos.. ;)

Szép Napot, pusszancs 23 N

2014. nov. 6. 07:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Ja, kóla, cukros üditő kimaradt,hogy nem bírom meginni.. :)

Illetve ügyelek a só bevitelemre (ásványvízek nátrium tartalma is figyelve van stb..) Szóval nincsenek eü problémáim, s nem is lesznek ;)

2014. nov. 6. 07:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek berregsz itt a hülye csoki miatt? Pusszancs
2014. nov. 6. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!