Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 63 kilo vagyok 54 akarok...

63 kilo vagyok 54 akarok lenni ime a kajolásom és a sport . Nos mikkora menne le fogynék vele de nem akarok izmosodni azt megmondom. Nos?

Figyelt kérdés

kaja: nagyon ritkan eszek tésztát, cukrot elhagyom helyette édeske.. kávlézni egyszer szoktam egy nap kora reggel mikor felkelek. Lisztet uditot csokit stbt mellozom ahogy csak tudom max mnagyon kivanom akkor kicsit.

amugy tk. kiflit eszek pl szendvics, leveseket ami sovany sok hus ami sovany zoldségek gyumolcs tojas rizs hal turo stb.. teát iszok édesitovel meg vizet

Napi 1000-1200 között eszek+ sport.

igy kaloriaminuszba kerulok ami kell a fogyashoz

Heti 5-6x edzek. ez aerobic és futas bringa torna stb amihhez kedvem van naponta több mint egy orat sportolok. szeretek meg csinalni akarom

fogynék?? nem izmosodni akarok!!

tavaszra lemenne szépen a felesleg? mindenhonnan akarok.

2014. nov. 5. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Összetétel, sport teljesen jók, akár kicsivel többet is ehetnél:) Szerintem ha ezt tartod, meg lesz a heti 1kg mínusz, így még hamarabb is lemenne, mint tavasz.
2014. nov. 5. 21:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi orommel hallom :)
2014. nov. 5. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!