Valaki (főként, aki ért is hozzá) leírná nekem, ha fogyni akarok, hogyan kéne összeállítanom az étrendemet?
Figyelt kérdés
161 centi és 64 kg vagyok és fogyni szeretnék. Hiába olvasom a többi kérdést mindenki össze-vissza ír, mit lehet enni és mit nem. Már egyszerűen nem tudok elmenni rajta.
Az lenne a kérdésem, hogy miket ehetek és mire figyeljek oda, valamint, hogy milyen edzésformát válasszak? (panelban lakok, kondiba menni nincs pénzem, futni ha jó idő van eljárok legalábbis nyáron jártam, de hamarosan beköszönt a tél és a hó...és jobban preferálnám az itthoni, benti edzéseket)
16/L
2013. okt. 21. 20:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem Neked nem sokat fogynod. Elég ha a kenyeret helyettesíted vmi abonett félével. Hagyd ki a pékárukat, ne rágcsálj chipset (helyette egyél gyümölcsöt, joghurtot). Otthoni edzésekkel fogyni nem fogsz, inkább alakformálásra jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!