Hogyan fogyjak ha csak mellből akarok?
173 cm magas vagyok 54 kg, a mellem pedig 75 B. Modellkedni szeretnék, de ezzel a mellmérettel nem vagyok túl esztétikus. Milyen gyakorlatokat végezzek, illetve milyen diétába kezdjek, hogy főként a mellem menjen le ?
Köszi a válaszokat.
18/L
Jaj, de szívesen segítenék:))
22 f
Hát ha modell akarsz lenni, bár ugye az sem mindegy milyen (arc, sima reklámhoz, kifutó, stb.), az 54 kg eleve sok-mielőtt valaki betámad, a modellkedéshez sok!
Amúgy meg mellkisebbítéssel érhetsz el ugye igazi eredményt, viszont azt nagyon el tudják baszajintani.
Egyik kérdezőnek: a modellkedés is értékes tevékenység, ezer ága van, de ugye könnyebb tudatlanul valamit elítélni.
nem túl esztétikus egy formás fejlett mell?:DDD
ezt a kijelentést te sem gondolhatod komolyan...
egyébként gőzöm nincs mit jelenthet a 75b,de a kérdésből gondolom,hogy az nagy.
szálkásító diétával lehet a leghatásosabban csökkenteni a testzsír az edzés mell:)ett.
mondjuk ha ilyen adatok mellett beszálkásítasz,akkor meg elhajt az ügynökség 45 kilósan.
szóval kellene kb 6kiló izom-forma,ez súlyban kb 10-12 kiló többlet,és amikor megvan azt visszaszálkásítani egy mutatós 16-18%os testzsírra.
és így formásan,arányosan,feszesen tudnál hozni egy 55 kilós súlyt szép testtel,kisebb mellekkel.
75B? Az HOL nagy?
Teljesen átlagos méret. Már nem kicsi, de még nem is mondható nagynak.
Mondom én, a 75A-s méretemmel (ami ugyebár kicsinek számít).
A két méret (75A és 75B) között ugyanis mindössze 2 centi van (átlagosan)!
Az A kosárhoz 12-14 centi tartozik (a mell alatti kerületnél ennyivel nagyobb a legerősebb részen), míg a B kosárhoz 14-16 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!