Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mégis hogyan kéne lefogynom?

Mégis hogyan kéne lefogynom?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve próbálok mindenféle diétát, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi a jó, és mi nem.

Kétszer próbáltam a káposztaleveseset, először sikerült vele fogynom, másodszorra egy negyed grammal sem lettem vékonyabb. Szóval azzal felhagytam. Ha keveset eszem, akkor azt mondják, hogy elraktározza a szervezetem és hízni fogok. Ha sokat eszem, akkor meg azért fogok hízni. Figyelek, hogy naponta max 1500 körüli kalóriát vigyek be, de így sem jó, mert így sem leszek se szebb, se vékonyabb. Ha csak gyümölcsöt és zöldséget eszem, az elvileg nem hízlalna, sőt néhány még mínusz kalóriás is..de máshol pedig azt írják, hogy ne együnk sok gyümölcsöt mert sok benne a gyümölcscukor, és hízlal. Az egyik helyen azt írják, hogy a kávé jót tesz és segíti az anyagcserét és hogy együnk reggel tojást, mert akkor aznap kevesebbet fogunk enni, a másik helyen pedig azt mondják, hogy mindkettőt jólenne mellőzni. Vegetáriánus vagyok 2 éve. Járok alakformáló aerobik eddzésre is heti háromszor. Igazából nem is feltétlenül a súlycsökkentés a célom, inkább a szebb alak elérése. A hasam viszont nemtudom miért, de ezek után is nagy, ráadásul mindentől felpuffadok. 174 centi vagyok, és kb 56 kiló. 62-ről indultam tavaly, a legkevesebb, amit elértem az 54 és fél volt. Persze ez normálisnak tűnhet, de a hasamról és a combomról van még mit leadni. Valaki leírná, hogy akkor mégis mi jó és mi nem, és mit csináljak?

2014. nov. 4. 17:16
 1/8 A kérdező kommentje:
és lány vagyok.
2014. nov. 4. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez a súly a magasságodhoz már inkább a sovány kategória, lehet ezért nem megy a fogyás. A divatfogyókúráknak meg ne higgy (mint a mínuszkalória meg a káposztaleves)

Valamint az sem mindegy,miből vitted be az 1500 kalóriát, és hogy mennyi ideig csináltad ezt így.

2014. nov. 4. 17:40
 3/8 Beszéljük meg válasza:
Szia.:) Írj privátot, ha gondolod. Kicsit otthon vagyok a témában.:)
2014. nov. 4. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:
KEdves első. Jó régóta csinálom így. Csokit, és cukros dolgokat nagyon ritkán eszem. A gombát szeretem, abból sokat szoktam enni. Nem rántva, csak néha, hanem inkább gombapörköltesen (hagyma, gomba, fehérbors, csípőspaprikapor, bazsalikom, egy kanál liszt, egy kis kék tejföl és egy kis kék tej. só nálkül) mindezt "vita pasta" nevű tésztával. Levesből leggyakrabban brokkolikrémleves. Ezenkívül gyümölcsöt és zöldséget szoktam fogyasztani (alma, narancs, káposzta:D). Meg hasonlókat.
2014. nov. 4. 18:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg suliban 2 db szendvicset. barna magoszsömlében saláta és egy vékony szelet sajt)
2014. nov. 4. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:

168cm vagyok és 55kg, nem tudom elképzelni, hogyan lehet rajtad felesleg, ha 6cm-rel magasabb vagy ehhez a súlyhoz.

Ha szebb alakot akarsz, akkor izmosítanod kell, ami súlynövekedéssel jár együtt.

Mínusz kalóriás kifejezést felejtsd el, ahogy azokat a diétákat is, amelyek egy-egy ételt van szűkebb ételcsoportot helyeznek előtérbe, szinte csak azt ehetsz bennük.

2014. nov. 4. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Próbálok izmosodni, mint már írtam. Hetente 3x járok eddzeni, ebből kettő duplaóra. Ha épp nincs semmi dolgom akkor pedig otthon is szoktam különféle gyakorlatokat csinálni, max közben mással foglalkozom. És ennek ellenére már jóideje nincsen semmi nyoma, mert a hasam nagyobb lett, és nem értem miért. És azt is írtam, hogy nem az a célom, hogy kevesebbet mutasson a mérleg, hanem az , hogy szebb, formásabb alakom legyen, és tetszek magamnak.

2014. nov. 5. 07:13
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:
Puffadás ellen: 1-2 kávéskanál citromlé azonnal segít.
2014. nov. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!