Miért van az, hogy én csak húst, halat, gyümölcsöt, zöldséget, olajos magvat, túrót és tojást eszem, mégis dagadt vagyok, míg testvérem semmi normálisat nem eszik, csak kenyeret, kekszet, csokit, müzlit, cukros tejes italokat, péksütit?
Hogy őszinte vagyok egy kicsit irigy vagyok.
Egész nap csak ül a gép előtt és csak tömi magába a kaját, ma is 5 szelet csokit evett meg+sült krumpli ketchuppal, 3 szendvics szalonnával, 1 pohár kakaó, szalámis kenyér paprikával, 1.5 liter ice tea, 2 zacskó diákcsemege és jól néz ki.
Az emberek különböznek (lehet, hogy később a tesód is elhízik vagy beteg lesz, lehet, hogy extra szerencsés és nem) s ha Te egészségesebben eszel, örülj neki. Bár a súlyfelesleg már nem egészséges, ebben az esetben kalóriadeficittel fogyj le...
Akárhogyan eszel, el lehet hízni, mennyiség kérdése. Nincs ebben semmi különös.
Gondolom fiútestvér. Az enyém is ilyen, fiatal felnőttként izmosan és szálkásan leledzik kockahassal, rántott húson, menzakoszton és mirelit pizzán, sörrel leöblítve. Én meg rágom a száraz csirkerizst, hogy nagyjából kinézzek valahogy és egészséges tartományban maradjak.
Ez van. Persze a későbbiekben visszaüthet, nem egy évekig zabálós, vékony ismerősöm nőtt tehén méretűvé, ahogy kicsit "öregedtek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!