1 hét-3 kg? Lehetséges ez?
Szeretnék pár kilót fogyni rövid idő alatt. Mit ajánlotok? Például lehet 1 hét alatt 3-4 kilót fogyni valahogyan? (Mozogni mozgok táncolok 1 héten 2x 1órát...)
14/L

Lehetséges, csak utána a többszörösét hízod vissza (hinta-effektus).
Ne siesd el! Szép lassan, fokozatosan lehet csak TARTÓS eredményt elérni.
egy hete csinálom és négy kilót fogytam
bár lehet neked még nem kéne ennyi idősen fogyóznod..
Én 1 1 nap alatt le tudok menni 94,3 kilóról 93,3-ra na erre varrjál gombot ;) persze megiszok 1 sört meg jóllakok azt vissza is jön.
viccet félretéve én 14 évesen nem fogyóznék (igaz amikor elősször azt mondták hogy 14 évesen nem fogyózunk nem voltak kórosan elhízott 14 évesek).
Amúgy meg nem az a lényeg hogy mi van rajtad hanem hogy hogy viseled. Láttam én már kicsit húsosabb embert is úgy felugrani ültő helyéből mint akibe parázs esett meg cingárat is aki úgy ment mint a lajhár.
Ha valójában táncolsz akkor szerintem fogadd el magad és ha látják, hogy jól érzed magad a bőrödben, vidám vagy akkor nem lesz gond.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!