És a lélek hova fogy?
próbáltam már utánajárni a dolgoknak,de erről valahogy semmit nem találtam.. fogyókúra kapcsán mindenki beszél arról,milyen volt a fogyás előtt és után,milyen fantasztikus dolog,hogy megszabadult x kilótól. De arról nem nagyon olvasok semmit,hogyan éli ezt meg lelkileg az ember. Nem azt,hogy nem zabálhat,és mozogni kell és minden nap csinálni..hanem azt,hogy változik meg a test és lélek ezzel egyidejűleg. Borzalmasan nagy súlyfelesleggel kezdtem másfél éve,leadtam 30 kilót de még mindig vissza van 15 kiló. Lassan minden percem erről szól,nézegetem magam a tükörben,többször vagyok elégedetlen,mint elégedett,minden reggel rohanok a mérlegre,egyszerűen kezdem elveszíteni önmagam. Sok mindenen túl vagyok,de még hátravan belőle azért nem kevés. Hogy mi a bajom? Igazából magam sem tudom. Mintha a kilókkal együtt a lényem is eltűnne,és fogalmam sincs,mikor lesz az a pont,mikor igazán büszkén nézhetek tükörbe.
egyébként ez az első írásom itt,már az is király volt,hogy leírhattam..valahogy ki kell másznom ebből a szarból. És én még azt hittem az lesz a legnagyobb kihívás ebben az egészben,hogy ellenálljak a gumicukornak. :(
Felszínességben lehet valami,mármint magammal szemben biztosan. Régen nem érdekelt a külső,hiszen beletörődtem abba,de a fogyással előtérbe kerültek ezek a szempontok,és talán átbillent a dolog a külsőségek oldalra..
Szakértőhöz? Lehetséges..mindenekelőtt megpróbálom magammal/magamban tisztázni a helyzetet.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!