Futás mellé milyen diéta ajánlott?
Figyelt kérdés
2 hónapja futok heti 3-szori rendszerességgel 4 km-et. Ruha méretben már érezhető a változás ( az eddig passzos ruhák simán feljönnek), de súlyban nem, így szeretnék oda figyelni a táplálkozásra is.
A cél az lenne, hogy az a plusz 5-6 kg eltűnjön amitől a pocakom van. Jelenleg 183/91 vagyok. Bevált fogyókúrás tippeket, diéta tanácsokat várnék a futás mellé. Olvasgattam, a témában, de az általános tanácsokat nem tudom betartani. Egy bevált diéta lenne a legjobb amit viszonylag könnyű kivitelezni. Ezzel foglalkozó oldalak is jöhetnek.
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. okt. 31. 09:51
2/4 anonim válasza:
Ne a súlyt nézd, mert abban minden benne van nem csak a zsír. Ha csökken a ruhaméreted, akkor fogysz is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi válaszokat. Én olyanra gondoltam, hogy egy konkrét diétát mond valaki (napi lebontással, vagy egy linkkel ahol megtalálom), aki már próbálta és futás mellett eredményesnek bizonyult számára
2014. okt. 31. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!