Két darab alma sok tízóraira?
Maradjak egynél?
Reggeli: Teljes kiőrlésű toast kenyér (150kcal körül) tojáskrém (150 kcal körül) paradicsom, 0,1%-es tej zsírszegény kakaóval édesítőszerrel. A paradicsom max 24 kcal körül a tej meg a kakaó meg együtt olyan 90 körül van.
Tízórai: Két alma.
Ebédre: Párolt mexikói zöldségkeverék natúr csirkemellel. Vacsora pedig mozzarella sajt paradicsommal és bazsalikommal.
Igazából már fogyni nagyon nem akarok, max pár dekát, de visszahízni sem.
Almaszezon van. Ha nem akarnék fogyni, annyi almát ennék, amennyit akarok... (Így is vannak ilyen napjaim, még szép.)
Nem tudom elképzelni, hogy attól a 40-50 kalória különbségtől híznál, cukor ide vagy oda...
Egyél annyit, amennyit akarsz... Annyira fura nekem, hogy egyesek elhatározzák, mit esznek és nem változtatják éhségérzetük, vágyaik függvényében semmiképp. Nekem is van tervem a mai napra (kivételesen), de azért rugalmasság is van benne. Mondjuk tudom, hogy ez személyiségfüggő, bennem sok a szangvinikus, nyilván nem vagyok merev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!