Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom?

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

18 l 168/64

10 kilót fogytam de lötyi maradtam és most szeretnék formásítani. A shop.builder oldalon kerestem erősítő edzéseket (kezdőknek valót),ott azt irtak hogy heti 3x csináljuk de én megcsinálnám többször is ha lesz rá időm,emellett elmennék futni vagy ellipszis trénereznék heti 3x 45 percet. Ez így rendben lenne?

Azt nem tudom még,hogy milyen legyen a diétám. Tömegnövelő étrendet kéne követnem? Mert zsírt nagyon nem kéne felszednem,de izom meg csak akkor nő ha kalóriaplusszban vagyunk...

2014. okt. 28. 15:56
 1/3 Liz* válasza:
Szerintem a heti 3x edzés és a futás is rendben, csak a lényeg, hogy fokozatosan szoktasd hozzá magad, és mindig egy kicsit növelj a gyakorlat intenzitásán. Az étrend meg szerintem fehérje gazdag legyen, az edzés miatt, keress magas fehérje tartalmú ételeket (csirkemell, pulyka, tejtermékek, hüvelyesek), ez által szépen fogsz formásodni.
2014. okt. 28. 17:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm! 3s mennyi legyen a ch? 2g/ttkg?
2014. okt. 28. 18:36
 3/3 Liz* válasza:
Fehérje nőknél ált. 1g/ttkg, alacsony szénhidráttartalmú diétában 3g.
2014. okt. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!