Jan.2-án belevágtam, teljes életmódváltás. Azóta fogytam 4 kg-t,3,5 hét alatt. Ez jónak számít? Nem túl lassú ahhoz képest, hogy 102,5 kg-ról indultam?
Tudom, heti 0,5-1 kg a normális, de mások azt mondják, hogy két hét alatt fogytak 6 kg-t, meg hasonlók, egészséges étkezés mellett. Nyílván vízből vesztettek sokat, de akkor én miért nem?
Na, akkor szerintetek ez jó, vagy nem? (mármint a -4 kg ennyi idő alatt)
20/L jelenleg 98,5 kg :D
Én még mindig csak próbálom elszánni magam egy ilyen életmódváltásra. Részleteznéd egy kicsit, hogy miből is áll nálad ez a változás? Mozgás, étkezés, minden érdekelne, hátha meríthetek belőled. :)
A kérdésedre pedig csak az alapján tudok válaszolni, amit hallottam és olvastam. Minél nagyobb a súlyfölösleg, az első néhány kg annál gyorsabban lecsúszik. Nem kevés ez a -4 kg, ez így lesz tartós. Gratulálok hozzá és további kitartást.
Nem sok, reális.
Ám korai még az eredményeiden elmélkedni. 100 kilóról lefogyni nem hetek, hanem hónapok, inkább ÉVEK munkája. És az életmódváltás (ha jó), akkor ezentúl már alap lesz, és nem valami extra dolog.
Köszi a válaszokat, és várom a továbbiakat! :)
Életmódváltás nekem azt jelenti, hogy délelőtt lehet szénhidrátot enni, délig, utána fehérje, tehát tojásfehérje, hús. 6 után nem szoktam enni.
Végülis akármit ehetek, csak sokkal kevesebbet. Tegnap előtt kínait ettem, 1 adagot, de csak "feltétet". Kenyér, tészta, krumpli, édesség mind kizárva, dexivel vagy abonettel helyettesítem. Minden főétkezéshez 2 db extrudált kenyér. Uzsonna és tízórai 1-1 db alma szokott lenni, de az uzsonnát általában kihagyom.
Sok fehérjét eszek, minden étkezéshez 2-3 fajta zöldséget (bab kizárva, kukoricát is csak ritkán), és valami felvágottat (sonka pl) vagy csirkemellet, és kevés gyümit is eszek, mert annyira azért nem szeretem, kivéve a banánt, de azt ugye nem lehet, ezért zöldalma és ananász. Van egy 600 kalóriás könyvem is, abból szoktam összevállogatni recepteket. Kb 800-1000 kalóriát eszek naponta. Napi 3 l -t iszok, csalánteát és mentes ásványvizet.
Eddig nem sportoltam, hétvégenként verem szét a lakást, bontjuk párommal, az elég sport :P És múlt héten voltam először edzeni, ezen a héten is tervezem, hogy tekerek a szobabiciklivel a suliban. Másfél órát egy héten 2x, és péntekenként van egy duplatesim, az elég kemény, jól megdolgoztat a tanár :D
Azt hiszem, ennyi. Ha eszembe jut még valami, írok :)
Végre vki, aki ráérez a lényegére ennek az egésznek és nem idióta!
gratulálok!:)
büszke vagyok rád így ismeretlenül is. többiek olyan hülyék...már fáj válaszolnom...
csak így tovább, pont jól haladsz--> nem fog megereszkedni a bőröd!
gratula:)
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!