Hogyan fogyjak még többet?
Akkor egyél mást, annyira változatosan lehet enni, fogyás közben is :) Figyelj a kalóriára és a szénhidrátra, no meg arra, hogy jó dolgokat egyél s a tested megkapja, amire szüksége van, mozogni ugye mozogsz... Mennie kell.
Ehetsz tojást is, millióféleképpen elkészítve (bár én szinte semmilyen formában meg nem unnám), némi olajos magvat s a zöldségeket is hihetetlenül változatosan lehet készíteni... Nem tudom, mit vagy még hajlandó enni, én mást nem nagyon, de eléggé elvagyok ezekkel is. Némely fűszer vagy hasonló (szójaszósz, mustár) is sokat tud dobni egy ételen, pl. a kedvenc nyersvegán zöldségételem vegyes nyers zöldség, szójaszósz, pici lenmag és dió, pár napja ettem reggel két pofára és nem értettem, hogyan feledkezhettem el róla, valami szuper. Igaz, én zöldségimádó vagyok (csak a salátákat és a párolt zöldséget nem eszem meg, salátát évi párszor igen, ha sok sült hagyma van benne). Most épp padlizsánkorszakom van, bár az nem nyersen, arra csak a legelszántabb nyersevők képesek.
Ehetsz zsírt is, ha úgy könnyebb, kevés szénhidrátnál logikus is, de ha nagyon szereted a rizst (nem tudom), akkor ez lehet, hogy nem a Te utad.
Heti hèt edzès nem megy mert dolgozok. Egyèbkènt is kellrnek pihenő napok. Az izmokna is regenerálodni.
rizs nèlkül birom mrrt nem szeretem. Már semmit nincs kedvem enni,megfőzni,ugy meguntam,pedig húsevő vagyok. Saliba nem vagyok tul kreativ. Amugy 22 èves 184 cm ès 78 kg vagyok,ugyhogy azt is tufom hogy is lassan fog lemenni,mert azèrt tulsúlyom nincsen. Mit lehet enni amikor már semmi nem tetszik? :( a hal is uncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!