Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 perc torna segíthet?

20 perc torna segíthet?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos (170cm, 60kg), inkább egy kicsit formásodni szeretnék, leadni maximum 5kg-t csak.

Jövő nyárra jobb lenne valamivel szebb tónusú alakot elérni.

Napi 10-15 perc torna tényleg látványos eredményt hozhat?

Kezdetnek 20 guggolás, 20 felülés, 20 lábemelés majd Megint 20 guggolás lezárásul. Hetente emelném 10zel a gyakorlatok számát.

Nem vágyom kockahasra, se 50centi átmérőjű combokra, csak picit fittebb alakra.

Konditeremre nincs keretem.

Ez így segíthet?

20l

2014. okt. 22. 16:43
 1/8 anonim válasza:
aerobik/fittness gyakorlatokat végezz, nyújtásokkal.. Az sokat formálhat rajtad.
2014. okt. 22. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Én edzenék felsőtestre is azért... A váll, kar formája azért elég fontos, s egy kis plusz erő is jól jön az életben.
2014. okt. 22. 17:07
 3/8 anonim válasza:
A felsőtestem rendben van, nincsenek hájhurkáim háton meg ilyenek.
2014. okt. 22. 17:09
 4/8 A kérdező kommentje:
A felsőtestem rendben van, nincsenek hájhurkáim háton meg ilyenek.
2014. okt. 22. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Tehát most válaszoltál a saját kérdésedre?:DDDD
2014. okt. 22. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó a napi 20 perc edzés, ha csak ennyi időd van rá, de ez az edzésterv nemcsak unalmas, hanem nem fog rajtad mindent megmozgatni, van a Rubint Rékának egy ilyen 4-szer 20 perces blokkokra osztott dvd-je, inkább azt csinálnám a helyedben, akkor legalább arányosabb lennél, mivel minden fontosabb részt megedzel valamennyire. És ha utálod R.R.-t, akkor nyugodtan le lehet venni a hangot :)
2014. okt. 22. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A felsőtestnél izomra gondoltam a kar és váll alakjánál, azt hittem, ez evidens. A pálcikák nem szépek, bár persze ízlés dolga.
2014. okt. 22. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Beachbody - Insanity.

Amit írtál az elég nagy hülyeség. 20-20 guggolás ok (tekintve hogy nagy valószinűséggel nem tudsz normálisan guggolni ez is kérdés mit értessz guggolás alatt). 20 felülés?

Az mire jó hogy tönkreted a hátad? Aztán az a másik 20 lábemelés? Minek? Gondolom kezdetben picit rángatózva csinálnál 20 ismétlés ami kb semmire nem jó.

Oldalsó has izommal és az alsó hátizommal mi lesz? Vagy csak annyit szeretnél elérni hogy picit erősebb legyen a hasad és behúzza a hátad előre? (Persze ettől valszeg nem erősődne sokat).

Aztán mindennap ugyanazt csinálnád? Annak sincs sok értelme. Van interneted, rengeteg tudás fent van a neted, olvass utána. Étrend, és normális edzés program.

2014. okt. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!