Csak akaraterő kérdése? Ki hogyan szedte össze minden akaraterejét és lendült bele az edzésbe/fogyásba?
Még áprilisban eldöntöttem, hogy elkezdek itthon tornázni. Akkor hagytam abba a szoptatást. Gondoltam minden nap tornázok majd, míg a kicsi alszik. Ami jó is lenne,mert délután alszik 3 órát. Most október vége van, és április óta ezt fújom: Na majd holnap.
173 cm vagyok és 58 kg. A célom 52 kg lenne, lapos has és 0 úszógumi. Mindig, ha látok egy tökéletes testű nőt, még inkább erősödik bennem a fogyni vágyás, és mégsem .... Étvágyam semmi, alig eszem kaját, bezzeg az édesség meg a kóla nagyon megy és nem bírok leállni. Annyira nem kívánom az ételt, ellennék hetekig is kaja nélkül, de a rohadt édesség :( Ha arról le tudtam volna/tudnék mondani könnyebb lenne fogyni is ilyen étvágy mellett. De nem vagyok ilyen erős.
"Minél több édeset eszel, annál több gomba lesz a szervezetedbe, amik követelik az újabb cukoradagot, mert éhesek."
1-es, ez lett az egyik kedvenc mondatom, amit valaha itt olvastam a fogyókúrás hozzászólásoknál, és tényleg így van, a cukros dolgok függőséget okoznak, de ha pár napig nem eszed, lassan elmúlik a sóvárgás. Ha tartósan nem eszel cukrozott kaját, akkor egyszer csak azt veszed észre, ha mész a boltba h a csokirészleg végigböngészése vagy a péksütik megtekintése is teljesen hidegen hagynak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!