Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt vizet IS kell...

Fogyókúra alatt vizet IS kell azért veszítenünk, nem? Nem csak zsírt.

Figyelt kérdés

Nekem minden reggel 56% vízszázalékot ír ki a mérleg. (Megbízom benne, a testzsírt jól mutatja.)

Na most, ha egy 80 kilósnak és egy 50 kilósnak is ugyanannyi a vízszázaléka, akkor 44,8-28=16,8 kg-mal kevesebb víz van az 50 kg-os emberen. Tehát nem 30 kg zsírt kell veszítenie a súlyosabbnak, hanem 13,2 kg-ot. Jól gondolom?

Ja és ha 9000 kcal 1 kg zsír, akkor nem 30x9000, hanem 13,2x9000 kcal-t kell elégetnie.

2010. jan. 24. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Ha matekozni akarsz, a következő prímszám megnevezését javaslom célnak - izgalmasabb, és még több pénzt is kapsz érte.

Ami a fogyókúrát illeti: felejtsd el ezt a marhaságot, egyél egészséges ételeket és mozogj. Továbbra sem értem hogy miért kell mindent mindenkinek fölöslegesen túlkombinálnia.

2010. jan. 24. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Mi van? :D

Ezek a mérlegek mind hülyeséget mutatnak.

Hogy a testzsír %-odat jól mutatja, azt honnan tudod? Voltál testösszetétel vizsgálaton??? Mert egyedül ott kaphatsz pontos választ.

Másrészt ezt a 30kg-13,2kg zsírt nem értem...

A test víztartalmáról meg annyit, hogy ha valaki 5 liternél többet veszít akkor kiszárad és meghal...

Az emberi test 70-75%-a víz egyébként... Orvosi egyetem elsőéves anatómia...

2010. jan. 24. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Az elsőnek tökéletesen igaza van. Ezt a fogyózást mindenki túlkombinálja, pedig csak néhény dolgot kell figyelembe venni. És időt kell hagyni a fogyásra.
2010. jan. 24. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezek a méglegek úgy mérnek valamit, hogy kicsi áramot bocsájtanak ki, ez visszaverödik a szövetekböl és a visszakövö áramerösségböl számol ki értékeket. DE mivel csak egész kics áramerösséggel dolgozik/dolgozhat - mivel nem kaphatsz komoly áramütést - ezért legfeljebb a térdedig jut el és azt a részt tudja csak kielemezni (magyarul a mért értékek az alsó lábszáradra vonatkoznak).
2010. jan. 24. 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
A fogyókúra a világ egyik legjobb üzlete.
2010. jan. 24. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

"A fogyókúra a világ egyik legjobb üzlete."

Így van. Természetüknél fogva érdekük azoknak, akik ebből élnek, hogy tévinformációkat terjesszenek. Ma a fogyni vágyók ~90-100%-a hülyeséget hall, csinál és ismétel. Pedig a fogyás k*rva egyszerű lenne...

2010. jan. 24. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
igy van...enis fogyozom amiota az eszemet tudom de soha nem ugy hogy valaki leir egy fogyokuras tippet es azt kiprobalom. megfigyeltem h mitol menyire fogyok es azt hasznalom. csak en tudom h mitol menyire hizok es azokat probalom elkerulni..foleg igy neten keresztul lehetetlen h valaki olyan tanacsot adjon ami tenyleg hasznal. max felvilagosit a kaloriakrol s max azt ajanlja h neegyel napokig..attol tuti fogysz. na meg az ilyen fogyaszto gyogyszerek...penzkoltes..de hat a gyartonak is megkell valamibol elni nem?
2010. jan. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!