Fogyókúra alatt vizet IS kell azért veszítenünk, nem? Nem csak zsírt.
Nekem minden reggel 56% vízszázalékot ír ki a mérleg. (Megbízom benne, a testzsírt jól mutatja.)
Na most, ha egy 80 kilósnak és egy 50 kilósnak is ugyanannyi a vízszázaléka, akkor 44,8-28=16,8 kg-mal kevesebb víz van az 50 kg-os emberen. Tehát nem 30 kg zsírt kell veszítenie a súlyosabbnak, hanem 13,2 kg-ot. Jól gondolom?
Ja és ha 9000 kcal 1 kg zsír, akkor nem 30x9000, hanem 13,2x9000 kcal-t kell elégetnie.

Ha matekozni akarsz, a következő prímszám megnevezését javaslom célnak - izgalmasabb, és még több pénzt is kapsz érte.
Ami a fogyókúrát illeti: felejtsd el ezt a marhaságot, egyél egészséges ételeket és mozogj. Továbbra sem értem hogy miért kell mindent mindenkinek fölöslegesen túlkombinálnia.

Mi van? :D
Ezek a mérlegek mind hülyeséget mutatnak.
Hogy a testzsír %-odat jól mutatja, azt honnan tudod? Voltál testösszetétel vizsgálaton??? Mert egyedül ott kaphatsz pontos választ.
Másrészt ezt a 30kg-13,2kg zsírt nem értem...
A test víztartalmáról meg annyit, hogy ha valaki 5 liternél többet veszít akkor kiszárad és meghal...
Az emberi test 70-75%-a víz egyébként... Orvosi egyetem elsőéves anatómia...

"A fogyókúra a világ egyik legjobb üzlete."
Így van. Természetüknél fogva érdekük azoknak, akik ebből élnek, hogy tévinformációkat terjesszenek. Ma a fogyni vágyók ~90-100%-a hülyeséget hall, csinál és ismétel. Pedig a fogyás k*rva egyszerű lenne...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!