Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kér-lek segíts, nagyon rosszul...

Kér-lek segíts, nagyon rosszul vagyok? De nekem van egy étrendem amit be kell tartanom, de attól hízom?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom, ami azt jelenti, hogy semmi hizlaló dolgot nem eszem.

reggelire 2 főtt tojást paprikával, 1db abonett

ebédre húst salátával

uzsonnára almát

vacsorára 15dkg túrót

Cukorbeteg vagyok.

Most jelen pillanatban szédülök, hányingerem van, zsibbad a bal kezem, szúr a szívem, mellkasom, fáj a fejem, összemosódik előttem minden, lüktető fejfájásom van

2014. okt. 20. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bizony utolsó, én sem érteztem ezt... Ha ezt csináltam volna kezdő cukrosként, garantált kóma
2014. okt. 21. 20:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, már jobban vagyok.

Igen az inzulin a vércukor szintet viszi le, de én azért ettem direkt hozzá szőlőcukrot, hogy hozza középszintre.

Én már ritkán szoktam szúrni magam, mivel ahogy fogytam úgy javultak az értékeim is. Csakhogy én még szeretnék, orvosom már nem szeretné, és már csak ch nélkül megy, ha azt is eszem már nem fogyok, csak ha éhes maradok.

2014. okt. 21. 23:27
 13/15 anonim ***** válasza:
erre mondják h a ki hülye haljon meg...
2014. okt. 23. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:

ez vagy egy oltári nagy kamu vagy 6 őrangyal vigyázott a kérdezőre

alacsony vércukorszint + 4 db (sic!) szőlőcukor + inzulin az nem közép vércukorszintet idéz elő, hanem még alacsonyabbat

2014. okt. 23. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Jóég kérdező, vagy Te nagyon hülye vagy, látszik hogy nem tudsz semmit a betegségedről....
2014. okt. 25. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!