Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kér-lek segíts, nagyon rosszul...

Kér-lek segíts, nagyon rosszul vagyok? De nekem van egy étrendem amit be kell tartanom, de attól hízom?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom, ami azt jelenti, hogy semmi hizlaló dolgot nem eszem.

reggelire 2 főtt tojást paprikával, 1db abonett

ebédre húst salátával

uzsonnára almát

vacsorára 15dkg túrót

Cukorbeteg vagyok.

Most jelen pillanatban szédülök, hányingerem van, zsibbad a bal kezem, szúr a szívem, mellkasom, fáj a fejem, összemosódik előttem minden, lüktető fejfájásom van

2014. okt. 20. 17:31
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nem bírok felkelni, mert nem alig látok valamit, elsőnek szürke kis foltokat láttam, majd minden sötét és röpködnek ilyen sárga csillagok, beadtam magamnak egy inzulint+ 4 szőlőcukrot ettem
2014. okt. 20. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hívj mentőt/ szólj valakinek. Otthon valaki, vagy a szomszéd!
2014. okt. 20. 17:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit gyorsabb lett volna hívni a mentőket, mint ezt mind bepötyögni.
2014. okt. 20. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívj mentőt, szólj szomszédnak vagy valakinek, mert ha elájulsz, utána már nem tudsz mit tenni.

Ne fogyókúrázz felelőtlenül! Cukorbeteg vagy, muszáj betartanod az étkezésedre vonatkozó szabályokat. Orvos biztosan tud olyan diétát összeállítani, ami neked megfelelő és fogyni is tudsz tőle. (Már ha egyáltalán szükséges fogynod.)

2014. okt. 20. 18:39
 5/15 anonim válasza:
42%
Kérdés jelentve.
2014. okt. 20. 18:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát talán szénhidrátot is kéne enni... -.-
2014. okt. 20. 20:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te nagyon h.ülye vagy, beteg vagy és még így is játszol az életeddel, hogy rosszul vagy.

Feküdj le, igyál egy pohár vizet-egyik ismerősöm is cukorbeteg, neki ilyenkor cukros vizet szoktunk adni ha rosszul lenne, az szokott segíteni.

Aki cukor beteg annak is szüksége van szénhidrátra, hajdina, zab, tönköly-rozs-teljes kiőrlésű kenyér.

Annyira nem értek hozzá, de nálunk a GI szokta számolni a lány, és az szerint is eszik, igazából nagyon sok mindent eszik, csak fehér lisztes, cukros ételeket, mézet, krumplit, fehér rizst nem nagyon szokott, meg ilyen aszalt gyümölcsöket, banánt, szőlőt, körtét.

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy kövesd amit az orvos előírt, egyél normálisan, húst, halat, zöldségeket is, de mellette lassan felszívódó szénhidrátokat is. Az olajos magvak jól telítenek, kicsit ezekből is ehetsz ha nagyon rosszul vagy,tudtommal alacsony a GI szintjük.

2014. okt. 20. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem csodálom, hogy rosszul vagy, amikor semmi szénhidrátot nem eszel.

Honnan van ez az étrend? Nem hiszem, hogy eszt egy dietetikus állította össze.

Nekem "csak" inulinrezisztenciám van, de napi 160g szénhidrátot meg KELL ennem, 5 részre felosztva, figyelve a lassú és gyors felszívódású szénhidrátok arányára.

Amit Te ettél, egyedül az uzsonnára evett alma felel meg a kívánalmaknak.

Reggelire tessék enni teljes kiőrlésű kenyeret, zsemlét a tojás és paprika mellé.

Tízórait nem ettél - ez is hiba

Ebédhez kell enni barnarizst, bulgurt, kuszkuszt, hajdinát, stb a hús és a saláta mellé.

Vacsorára szintén kell lassan felszívódó szénhidrát is.

Ha ezeket betartod, akkor nem fog ingadozni az inzulinszinted, lehet nem is kell szúrni magad, és fogyni is fogsz.

2014. okt. 21. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy ennyi kalória egy 5 éves gyereknek sem elég
2014. okt. 21. 19:54
 10/15 anonim ***** válasza:
egyébként lehet én vagyok a hülye, de az inzulin a vércukrot viszi le, nem? mivel a kérdező nem evett szénhidrátot a rosszullét alacsony vércukortól lehet, ha erre még beadott magának inzulint, akkor nem hiszem, hogy javult a helyzet...
2014. okt. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!