Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a mai étrendem jó szerintetek?

Ez a mai étrendem jó szerintetek?

Figyelt kérdés

-egy tál karfiol leves (karfiol, sárgarépa, tejfölös(kevés lisztes)habarással plusz egy kanál tejföl

-300 gramm csirkemell(olaj, 1ek méz, 1 ek mustár, 1ek szójaszós, kakukkfű, majoranna)

-500gramm párolt kelbimó (a csirke kelbimbó kombót nem egyszerre enném, hanem fele ebédre, másik fele vacsira)

-plusz uzsi egy alma és 2-3 aszalt szilva

2014. okt. 19. 13:09
 1/3 A kérdező kommentje:
hány gramm csirkemellet(vagy inkább úgy kérdem hány szelet, az úgy jobb) szabadna megennem egy nap és hány gramm kelbimbót 158 cm vagyok és 56 kg (lány)
2014. okt. 19. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok rosszat nem eszel, de több jót kéne, egy kicsit túl kevés a kalória.

Kelbimbóból akármennyit ehetsz :)

S annyi csirkét, hogy ne legyen túl sok a fehérje, ez nem tudom, Nálad mennyi. 3g/zsírmentes testsúlykilogramm fölött már nagyjából mindenki szerint sok, de a 2 is elég szokott lenni edzés, fogyás mellett is, speciel az én étrendemben másfél az ajánlott ilyenkor. Van, aki ez alá megy, de én nem tenném, de Téged ez a veszély nem fenyeget, ha ennyi húst és kelbimbót eszel :)

A gyümölcsbe bizonyára bele fognak kötni, nekem semmi érzékem ahhoz, hogy az időpont befolyásoljon a táplálkozásban, csak azt tudom, hogy délután pont gyengébb az inzulinérzékenység, de attól még ilyen pici szénhidráttól nem lesz bajod sosem, hízni pedig a kalóriatöbblettől hízunk - attól még nem támogatnám az inzulin minden étkezéskori felvitelét, de ez egyetlen alkalom.

2014. okt. 19. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy zsírmentes testsuly? Csont mentes is? Vér mentes is? Ekkora baromságot.
2014. nov. 5. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!