Hogyan szabadulhatok meg ennyire nagy súlyfeleslegtől hatásosan?
Csináltam a 90 napos diétát , amit leadtam vissza híztam 1 hónap alatt. És lehet hogy még sokat is mondtam.
Nem megy ez olyan gyorsan , 1 héten 1kg ez lenne az egészséges.
90 napos szart sem ér
táplálkozz egészségesen és kezdj el mozogni
egyél jó minőségű fehérjét, szénhidrátot, zsírokat, kerüld a félkész + készételeket (minél kevésbé feldolgozott valami, annál egészségesebb és táplálóbb, kevesebbtől is jól laksz), a cukrot, fehér lisztet stb., neten elég sok infot megtalálsz, ami segít az életmódváltásban
ja, és soha de soha ne menj alapanyagcsere szükséglet alá kalóriában
férjem is úgy fogyott 50 kilót (120 körül volt, most 70), hogy egyszer sem koplalt vagy éhezett, és nem is gyengült le
ami nehéz, hogy sokat kell tervezni + főzni, de legalább normálisan fogysz le
5. Érdekel a pszichológia, így sokat olvastam a témában, bizony sokan azért híznak el nagyon, mert pl. édességgel jutalmazták őket, kajamegvonással bűntették, mindig mindent meg kellett enni a tányérról, a családi étkezések alkalmával voltak boldogok, ezt akarják visszahozni stb.
Könnyen lehet, hogy te is valamilyen lelki ok miatt szeretsz annyira enni. Ezt szinte sosem veszi észre magától az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!