Hány kcal-t szükséges elégetni ahhoz, hogy az ember leadjon 1 kg zsírt?
a testzsírszázalékot legpontosabban méréssel lehet kiszámolni, itt ezen az oldalon megteheted. [link]
nekem olyan mérlegem van ami testzsírszázalékot is mér, de több embertől hallottam , hogy az annyira nem pontos érték, de irányadónak szerintem jó.
én is úgy tudom , hogy 7000 kalóriát kell elégetni 1kg zsír leadásához.
LOL, nem értek egyet az első kettővel, 1kg 3500 Kcal- nak felel meg és ez 100% :-)
Szal hogyha egy héten mind a 7 napon 500 kalóriánál kevesebbet fogyasztasz, mint szokásos, akkor fogsz mozgás nélkül
Sok zseni!! Kivéve az utolsót... 1 kg zsír az 9000 kcal. És kurv@ nehéz kitalálni, hogy miért... Okoskák 1g fehérje 4kcal, 1g szénhidrát 4kcal, és 1g ZSÍR 9kcal!!! Már csak fel kell szorozni az 1 grammot 1000-el... és akkor kijön, hogy 9000 kcal. Imádom mikor valakinek gőze nincs valamiről, és okoskodik... "3500kcal, és ez 100%" jah.... ügyes vagy.
Egy orvos aki dietetikus, személyi edző, és idegbajt kap azoktól akik úgy írnak valamiről, hogy gőzük nincs róla!!!
12:22- as válaszoló vagyok, elnézést kérek :-) Valóban igaza van az utánam szólónak, mivel én magyar helyett amerikai mértékegységben számoltam ( Amerikában a kiló " pound "- nak felel meg ), és egy ilyen pound= 0,45 kg- mal
Szal köszönöm a megjegyzéseket, valóban elirtam, de örülök hogy tisztázódott :-)
15:50: nem tudom, hogy miért kell mindenkit leszólni ráadásul ilyen durva stílusban. Én is azt írtam, hogy 9000kcal.
Első voltam. Kösz az osztást. A te IQ hiányodat igazolja, hogy nem tudsz olvasni.
22.55 neked sem volt róla fogalmad, 7000-et írtál, és csak úgy gondoltad, hogy szerinted 9000... és említetted a BMI-t is, ami egy b@romság!!!
Nem az én intelligenciámmal van a baj, hanem azokkal akik úgy érzik mindenre válaszolniuk kell, közben meg fogalmuk nincs semmiről.
Ezért van az, hogy az emberek 99%-a össze-vissza csinál minden kretén fogyókúrát, éa egymást biztatják minden tudás nélkül!!!
Nekem ez a szakmám, és mélységesen felháborít.
Kíváncsi lennék, hogy ha te a te szakmádban minden nap azzal szembesülnél, hogy akik jönnek hozzád segítségért el kezdenek okoskodni, hogy "de hát ezt olvastam, meg azt olvastam, és a barátnőm mondta, meg ő is lefogyott!" stb. Akkor mennyi türelmed lenne.
Én még így is végtelenül türelmes vagyok, és még mindig leírom. Ha a hangsúly vagy a stílus nem tetszik, pont nem érdekel, a lényeg benne van, és sokkal többet ér, mint bármelyik kedvesen és nyájasan megfogadott "csináld csak a 90 napost, meg a káposztadiétát, és koplalj, nagyon jó!" tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!