Szobabiciklitől honnan fogok fogyni, és meg fog vastagodni a lábam az izomtól vagy fogyni is fogok? Ja és reggel tényleg hatásasosabb reggeli előtt és utánna mikor ehetek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 19:08
1/7 anonim válasza:
mindenhonnan fogyni fogsz és minimálisan fogsz izmosodni.
2/7 anonim válasza:
A felsőtested zsíros marad, mivel azt nem dolgoztatod, a lábad pedig izmos és eres lesz mint egy testépítőnek... jaa nem :) Szobabiciklitől önmagában fogyni nem fogsz, azt az étrended határozza meg. Pár száz kalóriát elégethetsz vele, de ha még így is többet eszel, mint kellene, akkor nem ér semmit. A fogyás, hogy honnan fog történni ez a genetikádtól függ, nem tudod irányítani, mint ahogy azt se te határozod meg, hogy hova hízz. Az izomtól pedig ne félj, szobabiciklitől nem fogsz aránytalanul sokat izmosodni, főleg ha nő vagy...
3/7 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok az étrendem pedig nagyábol oké:))
2014. okt. 12. 20:01
4/7 anonim válasza:
Fú második, azt hittem a mondandód elejét komolyan gondoltad :))))
És igazad van, a fogyás az étrendtől függ!!!!! Kalóriaminusszal fogsz csak fogyni, vagyis ha kevesebb szénhidrátot viszel be, csak mozgástól fogyni nem fogsz!
5/7 anonim válasza:
Elég vicces, hogy sokan azt hiszik az izom csak úgy magától felrepül néhány tekeréstől vagy pár lépés futástól. Ahhoz, hogy a lábad megvastagodjon az izomtól évekig kellene tekerned jó pár kilométert naponta. Ráadásul a szobabicikli is csak akkor ér valamit, ha nehéz fokozaton tekersz. Normál tempóban csak időpocsékolás.
6/7 anonim válasza:
Pedig pont az étrend az, ami a legfontosabb , aztán jön a mozgás, mert hiába mozogsz de mégis kalória pluszban vagy akkor nem fogsz fogyni .... sajnos ez így van, én a másik oldalt állok, én hízni akartam, évekig nem ment, pedig sokat ettem, csak hát NEM mindegy MIT és MENNYIT !
7/7 anonim válasza:
Utolsó, azért a nehéz fokozat meg a normál tempó két különböző dolog. Én normál tempóban tekerek (mert a nehéz fokozat 1 óráig nem is annyira jó az ízületeknek sem) és igaz, hogy gyorsan, de hatásos, komolyabban nyár eleje óta csinálom, vagyis nem évek óta és szépen izmos lett a vádlim és a combom. Nem fog megvastagodni tőle a lábad, és fogyni is fogsz, ha szénhidrátszegényen eszel és nem léped túl a kalóriakeretet, ami a fogyásodhoz kell a biciklizéssel elért energiahiánnyal pedig segítesz a folyamatot gyorsítani. Ha elég fehérjét és tényleg kevés szénhidrátot eszel,és azért nem csak 20 percet tekersz, akkor szép formás is lehet a lábad. Reggel állítólag hatásosabb, aki tud evés nélkül mozogni intenzíven korán, annak valóban. (szerintem)utána rögtön ehetsz, főleg, ha reggel csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!