Egyfolytában enni akarok. Hogyan győzzem le?
Már híztam 5 kilót... Nem vagyok éhes, nem igényli a szervezetem, mégis teletömöm magam. És nem egészséges dolgokkal, hanem édességgel főleg. Ha szomorú vagyok, vagy épp boldog, rögtön az édesség után nyúlok.. Napi 1 tábla a minimum.
Hogyan győzzem le? Segítsetek kérlek!
Foglald le magad!
Tanulj, dolgozz, menj a barátaiddal ilyen jó időben kirándulni/biciklizni, iratkozz be egy sportórára vagy ami érdekel.
A lelki hiányod tedd elsőnek rendben!
Nem azért rossz ez neked, mert nem nézel ki jól hízottan. Nem sok embert érdekel, hogy nézel ki. Sokkal inkább az egészséged érdekében kellene változtatnod. Napi 1 tábla csoki az rengeteg, majd hogy nem lapáttal öntöd magadba a cukrot. Olyan cukrot, amiből naponta 0g-ra van szükséged. Jó esélyed van a cukorbetegségre, szív és érrendszeri problémákra, meg egy rakat más nyavalyára, ha ezt sokáig folytatod.
Elsősorban akaraterőre van szükséged. Nyugodj meg, nincs olyan, hogy egészségtelen dolgokat igényel a szervezeted. Olyan van, hogy hosszú idő alatt rászoktattad magadat a cukrozott édességekre. Szerencsére könnyebb róla leszokni, mint a cigiről. Csak két hétig bírd ki ezek nélkül, utána már könnyebb lesz. Ha ezt 3 hónapon keresztül tartod, már rájuk sem fogsz tudni nézni, alapjában véve az ízérzékelésed meg fog változni.
Köszönöm a válaszokat!
Már dolgozom rajta, és csokit már napok óta nem ettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!