Ha feltűnően beszélgetés közben a szemébe néztem egy férfinak (más is vol ott) és egyfolytában őt néztem akkor észrevehette hogy akarok valamit tőle?
Figyelt kérdés
Idősebb tőlem, szóval eléggé tapasztalt lehet.
És előtte pár nappal direkt ugy csináltam hogy megnézzen engem (az autóban kerestem valamit és ő ott állt mögöttem) Szerintetek rájött hogy nem közömbös számomra?
2014. febr. 21. 15:50
1/9 anonim válasza:
Na, te is túlbonyolítod a dolgokat. Bejön a faszi? Akkor hozd egyértelműen a tudtára mi a stájzli. Nem ciki. Az időseb, tapasztaltabb férfiak nem vetődnek árnyékra. Nem műveld magad előtte, mert röhejes leszel. Megmondod neki mi van. A reakcióiból úgy is kiderül, hogy bejössz neki, vagy nem, Nem?? Hajrá.
2/9 A kérdező kommentje:
De én nem merem neki megmondani, félek hogy elutasit.
De őt ugy ismerem hogy ki meri mondani amit gondol, ezért próbálkozok ilyen dolgokkal.
2014. febr. 21. 16:02
3/9 A kérdező kommentje:
És ezekből szerintetek rájött?
2014. febr. 21. 16:02
4/9 anonim válasza:
De bezzeg ő vállalja be, hogy koppan, ha odamegy hozzád, igaz? :)
Szép hozzáállás! Várd a sült galambot meg illegesd magad, hátha nem történik semmi. ^_^
5/9 A kérdező kommentje:
Én arra lennék kiváncsi hogy rá e jött?
2014. febr. 21. 16:27
6/9 anonim válasza:
Jézusom.... Most Te akarsz tőle valamit vagy Ő akar tőled valamit? Döntsük el. Szedd már össze magad. És ha elutasít, akkor mi van, meghalsz? Mondom mi van. Figyeld a reakcióit. Figyel rád, érdeklődik utánad, figyelmes veled, megjegyzések milyenek, érintések vannak? He? Gondolkodj. Rakd össze a képet. Ha gyáva vagy, így jártál. Érett férfi nem vetődik árnyékra, érted ez mit jelent??
7/9 A kérdező kommentje:
Igen én akarok!
Csak abban nem vagyok biztos hogy ő is akar e.
Szokott velem flörtölni,de akkor sem vagyok biztos benne.
2014. febr. 21. 16:38
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy rájött, de nem szereti a buta nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!