Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt jelent valamit, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt jelent valamit, hogy egy csaj, akire rá akarok hajtani, azt írja a beszélgetés végén, hogy MAJD MÉG BESZÉLÜNK?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Aha azt hogy majd még beszéltek
2012. szept. 30. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
azt hogy akar veled még máskor is beszélni
2012. szept. 30. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:

dehogy...

van mikor én is így köszönök el.Ez nálam kb olyan mint a szia.Semmit nem jelent.

2012. szept. 30. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Jelent valamit, de legfeljebb a másik tudhatja, hogy mit.
2012. szept. 30. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Én akinek ezt írom, azzal tényleg szeretnék még beszélni, különben csak annyit írok neki, hogy szia
2012. szept. 30. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem írt konkrétumot, hogy mikor is beszéltek majd, akkor valószínűleg inkább azt jelenti, hogy csak várj, várj, majd, várj még, ne vonj kérdőre, csak várj, mert majd. De igazából soha.
2012. szept. 30. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azoknak a srácoknak szoktam ezt írni akiket nagyon le akarok rázni. :D Bocs. De szerintem ő tényleg úgy gondolta, hogy majd még beszéltek.
2012. szept. 30. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:

igen, sztem is lehet az inkabb h le akar razni, vagy legalabbis h semleges vagy neki. Kulonben ha odalenne erted, akkor inkabb szeretne meg beszelgetni, meg vmi mast irna, vmi kedveset stb... ez a majd meg beszelunk ez eleg semmilyen, ill meg akar nyugtatni, h elkerulje a bucsuzas hercehurcajat h ugyis beszeltek meg, most eleg volt ennyi. gondolom a szitu az volt, h te meg beszelgettel volna es neki meg dolga volt(?)

nekem az a velemenyem, h egy ilyen chatelos beszelgetesnel az a jo, ha en akarom befejezni a dumalast elobb. ne a csaj unja meg v menjen, mert akkor elkonyveli, h unalmas vagy. szal inkabb o sajnalja, h mar nem beszeltek es menned kell, minthogy le kelljen h razzon. persze vannak kivetelek, amikor tenyleg sajnalja es mennie kell elobb, ill ha mar egyutt vagytok akkor nem kell ilyesmikre ennyire figyelni. Inkabb beszelj vele fele annyit es akarjon legkozelebb is, minthogy 2x annyit es ne akarjon!

Ami meg eszembe jut errol: a lanyok nagyon nem szeretik, ha ugy erzik, h surgetve vannak, vagy a fiu nyomul ra. En mar nemegyszer beszoptam igy, sot meg legutobb is ugy, h ezt tudom, ilyen baklovest kovettem el. Keltsd fel az erdeklodeset, legyel kedves, flortolj vele, legy onmagad, de _legy turelmes_. Mindezeket viszont semmi keppen sem ugy, h o latja h ra varsz. Hanem stresszmentes vele szemben. Es majd legy ott, mikor mar vagyik ra tiszta szivbol, h kellessz neki. Es akkor mar nem fog gondolkozni, mert szeretne veled lenni. Ha pedig ido elott azt erzi egy lany, h rajta mulik csak az h egyutt legyetek, akkor inkabb nemet fog donteni.

2012. dec. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!