Fogyhatok, ha kiiktatom az édességeket és a pékárukat az étrendemböl? Gondolom ez hosszab folyamat lenne, mint egy rendes fogyókúra, de bejöhet?
Én ugyanezt teszem.mindent eszek,csak fehérkenyér helyett,korpás zsömle,cukor csak a kávéban,tészta havonta egyszer(mondjuk azt nem is szeretem).Nagyon lassan fogyok,(5hónap alatt 7 kilót)de nem eszem túl sok zöldséget,gyümölcsöt,és nem iszom nnyit amennyit kellene.Ha te szereted a zöldséget,gyümölcsöt,és tudsz sok vizet inni,akkor biztos jobban fogsz fogyni mint én.Na meg a mozgás.Eleinte csak piateszeztem,majd aerobicoztam,de két hónapra leálltam mert nagyon fájt a térdem minden torna után.Mára már rendbe jött így a hónap lejétől elkezdtem megint,csak kímélem a térdemet.Jelenleg stagnál a súlyom,de nem kesergek.Keresek valamit ami megindítja(esetleg több zöldség).Jó elgondolás.Ezt lehet egy életen át is csinálni.
Én nagyon féltem a karáconytól(főleg a sütik miatt),de nem volt rám semmien hatással.Megettem kétszelet bejglit három nap alatt,Na bumm.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!