Keveset eszek de dietasan viszont heti5ször mozgok cardiot aerob mozgast meg is hiztam miert?
Figyelt kérdés
Mult heten 61 voltam
ma 62:o de idegesit miert hiztam mikor dietazok probalok keveset enni mozgok es meg is hiztam:( istenem
sot a combom is nott egy centit lemertem
segitseg!
2014. okt. 11. 09:15
1/1 anonim válasza:
Mióta edzel? Mi az a "diétás"?
Lehet a diétás nem is diétás. (Mármint amikor valaki ezeket a szavakat használja, hogy kevés + diétás, akkor mindig az jut eszembe, hogy két parízeres zsemle és kakaóscsiga helyett csak egy meggyes rétest eszik.)
De az is lehet, hogy egyszerűen eddig nem mozogtál, és most, hogy elkezdted, az izmaid a terhelés hatására jobban visszatartják a vizet. Nálam az elején viszonylag gyakran, de mind a mai napig előfordul, hogy egy-egy keményebb edzés után egy darabig vizes vagyok, akár 1-2 kilóval is nehezebb, amitől később megszabadulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!