Hogyan sikerulhetne 2 honap alatt leadnim?
Ne koplalj, rendesen kell étkezni! 2hónap meg túl kevés 13kg leadásához, főleg, ha egészséges és tartós fogyást szeretnél!
Minőségi étkezésre kell áttérni, amiben nincs műkaja és magas GI-es termék, emellett változatos, megfelelő mennyiségben van meg benne a CH, fehérje, zsír. Ennek rutinná kell válnia.
Illetve ott a mozgás is, ami csodákra képes, szép, feszes alakot lehet elérni vele.
Sokan gondolják, hogy a zsíros kaja hizlal, pedig ez nem igaz. A leghizlalóbb a szénhidrát. A cukrot teljesen mellőzd, ha tudod a kenyeret is, és minden hasonlót. Ezeken kívül bármit egyél amennyit csak szeretnél. Az előző hozzászólás nagyon igaz. A mozgás nagyban segíti a fogyást.
Ha szeretnél változtatni, akkor sikerülni is fog, csak ne siettesd. Kitartás!
Koszonom szepen !:)
Legelso kommentelonek:) : mar probaltam ezt h nem ettem semmit korubelul 1 heten keresztul,csak salatat.. 4 kilo lement akkor rolam,nagyon orultem de utana mar nem csak salatat ettem hanem fott etelt is es visszahiztam 9et
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!