Mit tehetnék hogy megakadályozzam? (Tényleg nem viccelek) SÜRGŐS!
13 éves vagyok 152 cm, és pár hónapja még csak 47 kiló voltam, de most már 69 vagyok.
Naponta több tábla csokit is megeszek, akár 2 kilót.
Sokat eszek még titokban is: pl.: a kérdés kiirása napján 3 Mars, és 2 tábla Tibicsokti is megettem, ebédre 2 tál gulyáslevest, főételnek pedig 1 egész sültcsirkét is megettem.
-Nem viccelek.
Sokan nem is hiszik el.
Már nem férek be az iskolapadba sem.
Az ágyamról is majdnem legurulok.
A hasam akkora már hogy hason nem is tudok feküdni.
SÜRGŐS LENNE NAGYON, MERT VAN EGY ZSÁK RUHÁM, AMIBE CSAK ÉPP HOGY BELEFÉREK!
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Hát, mivel ennyi ember mondja, mégegyszer meg kell próbálnom.
Beiktatok pár km futást.
Olvass inkább utána neten, mert lehet, hogy önmagában ha elkezdessz rohangálni, hamar kifáradsz, aztán feladod az egészet.
Bemelegítést sose felejtsd el, és minden nap mozogj egy kicsit, aztán fokozatosan egyre többet. Hajrá.
Hát...gondolom nem kell részleteznem, hogy ez az étkezési szokás mennyire káros.
Ilyen esetben legjobb lenne egy teljes orvosi kivizsgálás (mint ahogy azt írták előttem), és egy normális étrend összeállítása.
Egy sportág, amit szívesen csinálsz, igen sokféle lehetőség van már.
Ha ezek megvannak, akkor utána lehet jobban összpontosítani a kilók eltüntetésére....bár ennyi szénhidrát és kalóriabevitel mellett a normális étrend is nagy haladás lesz.
A csokifüggőség szénhidrátfüggőség is, ami azt eredményezi, hogy mindig enni akarsz.
Ezeknek az ételeknek a megvonása az 1. és 2. héten kellemetlen lesz, de aztán megszokja a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!