Mit tehetnék hogy megakadályozzam? (Tényleg nem viccelek) SÜRGŐS!
13 éves vagyok 152 cm, és pár hónapja még csak 47 kiló voltam, de most már 69 vagyok.
Naponta több tábla csokit is megeszek, akár 2 kilót.
Sokat eszek még titokban is: pl.: a kérdés kiirása napján 3 Mars, és 2 tábla Tibicsokti is megettem, ebédre 2 tál gulyáslevest, főételnek pedig 1 egész sültcsirkét is megettem.
-Nem viccelek.
Sokan nem is hiszik el.
Már nem férek be az iskolapadba sem.
Az ágyamról is majdnem legurulok.
A hasam akkora már hogy hason nem is tudok feküdni.
SÜRGŐS LENNE NAGYON, MERT VAN EGY ZSÁK RUHÁM, AMIBE CSAK ÉPP HOGY BELEFÉREK!
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
13 évesen sztem TE ne csinálj magaddal semmit!!
Irány az orvos és egy teljes kivizsgálás főleg a hormonrendszer irányából.
Mellesleg napi 2 kiló csoki az brutális...
Nem hánysz tőle? :D:D
Súlyos cukorfüggőséged van..
20 éves korodra annyi a veséidnek ha így folytatod...
Fogadok egész nap unatkozol és a gép előtt despedsz!!
Járjál kézizni vagy focizni vagy akármilyen csapat sportra..
Néha a suliban van tesim.
Bár alig birok hasizmozni fekvőtámaszozni és a bordásfal sem megy.
Azért köszönöm a válaszokat .
Bár azért van az osztályban 73 kilós lány, bár ő hasra hizik, már majdnem terhes.
13 évesen ne szert akarj szedni, hanem akármennyire is nehéz, állj a sarkadra, és abból a pénzből, amiből csokit eszel, vetess anyádékkal valami kondigépet. Hidd el, később sokkal nehezebb lesz leállnod.
Ésszerűen, egészségesen táplálkozz, mozogjál sokat, és akkor nem fogsz így kinézni. Kérd meg anyukádat, hogy segítsen. Ennyi.
Ti frankón nem vágjátok,h ugyanaz a kép,csak behuzta a belét?méghogy régebbi.. :D
két kiló csokit megzabálnál,a falat kaparnád visítva a szorulástól te elmebeteg.. egy tábla csoki 10dkg,szorozzátok már be..
mégha igaz is lenne amit leírtál,csók az őseidnek hogy ennyire figyelnek rád -.-
menj kondizni a kockahasuakho
Nem, ha jobban megnézed cartoonist nevű prrogrammal készitettem.
Akkor úgy irom a csokit, hogy kb.: naopnta 3-4 tábla , azt hittem 1 tábla kb. fél kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!