Mit csináljak ezekkel a rosszullétekkel?
Mióta nem eszem cukrot, liszteset egyfolytában szédülök, fáj a fejem, fáj a gyomrom, ingadozik a vérnyomásos, teljesen összefolyik a kép előttem.
Nem koplalok vagy ilyesmi 3 hete próbálkozom az egészséges életmóddal, azóta van ez, de ez nagyon rossz
Nagyon gyenge is vagyok.
Hmmm, fura. Eszel eleget? Miket eszel és mennyit?
Amikor elhagytam a cukrot és a gabonát, velem nem történt semmi, de az igaz, hogy továbbra sem ettem keveset, sőt még kifejezetten szénhidrátszegényen sem. Plusz ha változott a tápanyag mennyisége és aránya az étkezésemben, azt előnyére tette.
Bizonyára az étrendedben van valami hiány.
Tényleg fura.
Nem hiszem, hogy egy ember rosszul lesz mert kihagy valamit. Vagy lehet ez miatt, mindenesetre jobb ha egy orvoshoz fordulsz. Lehet, nem emiatt van, vagy nem tudom.
Köszönöm szépen!
Hát ma ezeket ettem:
Reggel ettem 2 főtt tojást, 1 paprikát és 1 db kornspitzot, nem tudom hány gramm, kb 60g, ez bolti.
Tízóraira 1 nagy almát
Ebédre sertésragú levest, lecsót 2 evőkanál párolt rizzsel
Uzsonnára ettem 1 almát, 1 narancsot, 3 szilvát
Vacsorára 20gramm sovány túrót
3 liter csapvizet ittam ma, reggel 1 kávét-ez nem túl erős
Ebéd után 1 csésze zöld teát
Ránézésre nem tudom, ez mennyi kalória, de nekem ez szörnyen kevés lenne. Szénhidrát azért van, azt látom, de az adagok picik.
3 hete rosszul lenni az durva, na én ilyenkor számolnék kalóriát és makrotápanyagokat, ha máskor nem is, mert macera. Hirtelen étrendváltoztatáskor sok ember automatikusan roppant keveset kezd enni, én nem értem, mert én nem vagyok ilyen, a testem szól, ha nincs meg a kalóriaadagja. De aki más, az jobb, ha odafigyel, főleg az életmódváltás elején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!