Mitől ekkora a hasam, és hogyan tudnám megoldani hogy ne legyen ekkora?
12 éves vok és 49 kiló 149 cm.
És ekkora a hasam : [link]
Van rá mód hogy eltüntessem mert nagyon zavaró az iskolában.

Hát...utoljára a bennszülött, kórosan alultáplált afrikai gyerekeknek láttam, hogy ilyen mértékben puffadt a hasa...
Ez már a betegség kategória, legalábbis szerintem.

bocsánat, hogy ilyen borzasztó képet linkelek, nekem speciel a szívem szakad meg, ha csak ránézek is... de legalább értsétek, hogy mire gondolok.
Azért a kérdező biztos nem alultáplált, csak helytelenül étkezik...de ezt így, ennyi adat láttán képtelenség megmondani.

Huhaa..!
Hát nem tudom, miért lehet ilyen a hasad, mindig ekkora?
Mert pl ha én felpuffadok vmitől, nekem is ilyesmi, ha kiengedem..!
Szerintem is a hasizomgyakorlat lenne erre a legjobb, nekem már torna után is jobb szokott lenni a helyzet.
Próbáld ki, ha csinálsz egy jópárat, akkor már utána is látszik, hogy javult-e, nekem pl le szokott menni a puffadás, meg a hasizmaim is összehuzodnak akkor és picit látszik, hogy "kisebb" lettt :)
Köszönöm a válaszokat am. talán még sokat is eszek.
Naponta kb. fél-1 kiló csokit is eszek.
Egyszer sikerült emiatt 56 kg-ra hiznom Nem fétem bele a ruhámba.
A hasamat néha le kll kötöznöm pl amior tesióra van, mert úgy felszül rajtam emiatt futni se tudok.

fél-1 kiló csokit?
Atyaég!
Akkor nem csodálkozok, hogy ennyire felpuffadsz! A szüleid mit mondanak erre?
Szerintem életmódváltás, de sürgősen...mondjuk nem tudom, egy 12 éves kisgyerek hogy tud életmódot váltani, de mindenképpen meg kell oldani valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!