Fogyókúra / diéta alatt lehet mézet fogyasztani?
Figyelt kérdés
Főleg a zöld teát ízesítem vele, mert azt olvastam hogy a zöld tea nem ér semmit ha cukorral és citrommal ízesítjük, de egyébként szőrnyű íze van.2014. okt. 4. 20:50
1/7 anonim válasza:
Lehet, de ne áltasd magad, pont ugyanolyan, mintha cukrot tennél bele.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jobb lenne ha mézet sem raknék bele?
2014. okt. 4. 22:01
3/7 anonim válasza:
Miért, egyébként mit vársz a zöld teától?
5/7 anonim válasza:
azért nem olyan szörnyű a zöld tea, eleinte én sem szerettem de azért hozzá lehet szokni. csak elhatározás kérdése. ha tényleg komolyan veszed a diétát, én a helyedben nem raknék bele se cukrot, se mézet, hiszen így a legegészségesebb.
6/7 anonim válasza:
Én finom zöld teákat iszom. Persze ez ízlés dolga is.
De rengetegféle zöld tea van, valamelyik csak ízlene... Ha mégse, 1. ne idd, 2. ha nem az íze miatt iszod, akkor igyad úgy, ahogy a fájdalomcsillapítót eszed, nem élvezetet keresve... Annyira nem lehet szörnyű...
Viszont a méz tömény cukor, csak akad benne pár hasznos anyag, ami valószínűleg zömmel tönkremegy forró teába téve...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!